Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Mauritius

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Mauritius

Midden in de Indische Oceaan vind je het prachtige land Mauritius. Dit Oost-Afrikaanse land bestaat uit meerdere eilanden. Op het gelijknamige eiland kun je prachtig wandelen in het natuurreservaat Black River Gorges. Onderweg kom je schitterende watervallen tegen. Ook kun je in Mauritius een scala aan watersporten beoefenen zoals snorkelen, duiken of surfen.

Vind een vlucht naar Mauritius

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vlieg je met een enkele tussenstop in 14 uur naar Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU) in het zuidoosten van het eiland Mauritius. Doorgaans maak je een tussenlanding in Parijs op Paris Charles de Gaulle Airport (CDG) of in Zwitserland op Zürich Airport (ZRH), ook bekend als Kloten Airport. Er vertrekken dagelijks meerdere vluchten.

Je kunt zelf op zoek naar een geschikte vlucht door een bestemming in Mauritius te selecteren. De hoofdstad van Mauritius, Port Louis, is een sfeervolle stad met vele bezienswaardigheden. Boek vliegtickets naar Port Louis om hier een bezoek te brengen aan de levendige lokale markt om in aanraking te komen met de inwoners van Mauritius. Bezichtig het Blue Penny Museum om meer te weten te komen over de fascinerende geschiedenis van het eiland.

Een vliegreis naar het eiland Rodrigues, ongeveer 580 kilometer ten oosten van het eiland Mauritius, is ideaal als je belangstelling hebt voor het omliggende koraalrif in de Indische Oceaan. De havenstad Port Mathurin, de hoofdplaats van het eiland Rodrigues, is zeker een bezoek waard. Op de berg Mount Fanal is er een uitzichtspunt vanwaar je prachtig uitkijkt op de stad.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Mauritius

In Mauritius kun je terecht voor een heerlijke strandvakantie of een romantische reis. La Gaulette is een prachtige plek om meerdere watersporten te beoefenen. Duik hier het water in met een snorkel om schitterende tropische vissen te bewonderen. Ook kun je hier golfsurfen en windsurfen.

In Grand Baie kun je samen genieten van een bezoek aan de spa. Sluit een fijne dag af op Sunset Boulevard in een gezellig restaurant met uitzicht op zee.