Begin van hoofdinhoud
Icoon voor retourreis
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Voordeligste vluchten naar Myanmar

Prijzen van de afgelopen 7 dagen. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.

Vliegen naar Myanmar

Myanmar of Birma is een land in Zuidoost-Azië, gelegen tussen India en Thailand en onder China. Het land heeft een tropisch klimaat en is voor een groot deel bedekt met bossen en mangrove-begroeiing. Myanmar heeft mysterieuze legendes en biedt tempels vol imposante pagodes, en het land wordt de laatste jaren steeds meer ontdekt.

Vind een vlucht naar Myanmar

Vanaf de luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS) kun je dagelijks naar Myanmar vliegen. De bestemmingen Yangon en Mandalay bereik je al na 14,5 uur met een tussenstop in Bangkok op Suvarnabhumi Airport (BKK). Deze routes worden ook regelmatig vanaf Brussels Airport (BRU) aangeboden en duren tussen de 14 en 18,5 uur. Er zijn ook dagelijks vluchten met twee tussenstops naar Mandalay waarbij je minstens 18 uur onderweg bent. Of opteer voor een 15 uur durende vlucht naar Yangon met één tussenstop vanaf Düsseldorf Airport (DUS).

Om een geschikte vlucht te vinden kun je het beste eerst een relevante bestemming selecteren. De populairste luchthavens zijn Yangon Mingaladon International (RGN) en Mandalay International Airport (MDL). Yangon, ook bekend als Rangoon, is de grootste stad van het land en ligt bij de kust van de Golf van Martaban.

Met een vlucht naar Yangon heb je een echte topbestemming te pakken. Hier vind je markten met kleurrijke kraampjes en attracties als de imposante Schwedagonpagode. Kies voor een vlucht naar Mandalay als je het religieuze centrum van het land wilt ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de Mahamunipagode, de Kuthodowpagode en het Fort van Mandalay op de gelijknamige heuvel.

Topbezienswaardigheden en -attracties in Myanmar

Myanmar is met name geschikt voor het boeken van een avontuurlijke backpackvakantie. Er zijn heel wat bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen, zoals bijvoorbeeld de tempels van Bagan, die je in meerdere dorpjes kunt bezichtigen vanaf een gehuurde fiets. Ook kun je een mooie trektocht maken door het oerwoud waarbij je een bezoekje kunt brengen aan olifanten die gevoerd mogen worden. Of neem een ballonvlucht, waarbij je een prachtig uitzicht hebt over het binnenland van Myanmar.