Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Namibië

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Namibië

In zuidelijk Afrika, aan de Atlantische Oceaan, vind je het bijzondere land Namibië. Hier vind je woeste natuur en vele soorten wilde dieren die je kunt bekijken tijdens een safari. In Nationaal Park Etosha kun je een gigantische hoeveelheid dieren spotten zoals olifanten, leeuwen en zebra's die zich verzamelen bij de drinkplaatsen op deze dorre vlakte.

Vind een vlucht naar Namibië

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vlieg je met een enkele tussenstop naar Hosea Kutako International Airport (WDH) nabij de hoofdstad Windhoek. Meestal maak je een tussenstop op Quatro de Fevereiro International Airport (LAD) in Angola, Frankfurt Airport (FRA) of Hamad International Airport (DOH) in Doha. De reisduur bedraagt tussen de 12,5 en 18 uur. Dagelijks vertrekken er meerdere vluchten.

Ook is het mogelijk te vliegen op Walvis Bay Airport (WVB) aan de kust met een tussenstop op bijvoorbeeld Cape Town International Airport (CPT) of O. R. Tambo International Airport (JNB). De reistijd bedraagt minimaal 18 uur.

Selecteer je bestemming om een geschikte vlucht te vinden. De belangrijkste luchthaven van Namibië is Hosea Kutako International Airport.

Na je vlucht naar Swakopmund nabij Walvisbaai kun je hier op een quad door de zandduinen crossen. Vanaf de duintoppen heb je een adembenemend uitzicht over de zee.

Vliegtickets naar Sesriem boek je om door het surrealistische landschap van Dodevlei te wandelen met zijn bijzondere witte kleivlakte, meer dan 300 meter hoge duinen en eeuwenoude boomskeletten. Beklim Big Daddy, de hoogste duin, voor een adembenemend uitzicht over de vlakte.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Namibië

Namibië leent zich perfect voor een avontuurlijke reis of natuurvakantie. De Namibwoestijn aan de kust wordt gezien als de oudste woestijn ter wereld. Hier vind je spectaculaire duinen in prachtige kleuren, van lichtroze tot oranje.

In het natuurreservaat NamibRand in de buurt van Sesriem vind je naast een boeiend landschap ook dieren zoals bergzebra's. Als afwisseling op de vooral droge omgeving kun je bijvoorbeeld een wandeling maken bij de watervallen van Epupa.