Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Vliegen naar Nieuw-Caledonië

Midden in de Stille Oceaan vind je het prachtige Nieuw-Caledonië. Deze archipel bestaat uit het hoofdeiland Nieuw-Caledonië en een aantal kleinere eilandjes. Hier kun je zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water van het natuurlijke zwembad op het Île des Pins. Dit strand wordt omgeven door donkergroene dennenbomen wat een sterk contrast oplevert met het blauwe water.

Vind een vlucht naar Nieuw-Caledonië

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vertrekken er dagelijks meerdere vluchten met overstap naar La Tontouta International Airport (NOU) in Nouméa, de hoofdstad van Nieuw-Caledonië. Je maakt meestal een tussenstop op het Narita International Airport (NRT) in Tokio. Soms maak je eerst nog een tussenstop op Heathrow Airport (LHR) in Londen. De totale reisduur bedraagt minimaal 22 uur.

Je kunt zoeken naar een geschikte vlucht door je bestemming te selecteren. De belangrijkste luchthaven in Nieuw-Caledonië is La Tontouta International Airport.

Vliegtickets naar Nouméa boek je bijvoorbeeld om door de straten van de hoofdstad te dwalen en een bezoek te brengen aan de gezellige markt in Baie de la Moselle. Een adembenemend uitzicht over de stad krijg je na het beklimmen van de Sint-Jozefkathedraal. Om meer te leren over het Pacifische erfgoed ga je langs het culturele centrum Tjibaou. Ook vind je prachtige stranden nabij Nouméa, zoals Anse Vata.

Ben jij een watersportliefhebber? Boek je vlucht naar Bourail en spring hier het water in om te gaan kitesurfen, windsurfen of golfsurfen. Bewonder met je snorkel de vele zeeschildpadden, mantaroggen en het kleurrijke koraal.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Nieuw-Caledonië

De hoeveelheid adembenemende witte zandstranden in Nieuw-Caledonië maakt dit de perfecte bestemming voor een zonvakantie. Ook tijdens een actieve vakantie kun je je hier helemaal uitleven.

Ga bijvoorbeeld duiken in de lagunes rondom het hoofdeiland en het Île des Pins. Het rif dat je hier vindt is het op een na langste ter wereld en herbergt vele bijzondere vissoorten. Vanaf de Notre Dame op het eiland Lifou heb je een adembenemend uitzicht over de oceaan.