Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Paraguay

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Paraguay

Paraguay, een haast verborgen land in Zuid-Amerika, ligt ingeklemd tussen het veel bekendere Brazilië, Argentinië en Bolivia. De eindeloze vlaktes en bijzondere natuurparken als nationaal park Cerro Cora maken van Paraguay een prachtige bestemming waar bovendien nog geen massatoerisme plaatsvindt. Geniet van de kletterende watervallen, eet heerlijke hapjes op de lokale markt en ontdek de ruïnes van Trinidad en Jesús.

Vind een vlucht naar Paraguay

Wie optimaal wil genieten van het bijzondere landschap van Paraguay, vliegt vanaf Amsterdam Schiphol (AMS), meestal met een tussenstop op São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro International Airport (GRU), naar Silvio Pettirossi International Airport (ASU) in Asuncion, de hoofdstad van Paraguay. Er zijn meerdere vluchten per dag en de totale reistijd bedraagt minimaal 17,5 uur.

Dagelijks gaan er ook meerdere vluchten met twee tussenstops naar Asuncion. Je stapt dan vaak over op Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (MAD) en Ministro Pistarini International Airport (EZE) in Buenos Aires. Je bent dan minimaal 21 uur onderweg.

Selecteer je bestemming om naar geschikte vluchten te zoeken. De belangrijkste luchthaven in Paraguay is Silvio Pettirossi International Airport (ASU) in Asuncion.

Na een vlucht naar Asuncion heb je meteen de kans het prachtige en historische stadscentrum van de Paraguayaanse hoofdstad te bekijken. Bezoek bijvoorbeeld het Casa de la Independencia om meer te leren over de rijke geschiedenis van Paraguay. Als je vliegtickets naar Ciudad del Este boekt, bevind je je in de buurt van de immense Watervallen van de Iguaçu, vlakbij het drielandenpunt met Argentinië en Brazilië.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Paraguay

Het nog onbekende Paraguay is zeer geschikt voor een actieve vakantie of cultuurvakantie. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Paraguayrivier waar je op zoek kunt gaan naar de lokale capibara's of ontdek de uitgestrekte landschappen van de Gran Chaco en de prachtige bossen van nationaal park Cerro Cora.

Asuncion is een van de oudste steden in Zuid-Amerika. De stad is een interessante mengelmoes tussen oud en modern en de vele bezienswaardigheden geven je een goed beeld van de nationale geschiedenis.