Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Qatar

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Qatar

Het schiereiland Qatar, gelegen in het Midden-Oosten aan de Perzische Golf, is gemiddeld gezien het rijkste land ter wereld. Een bezoek aan de indrukwekkende stad Doha met zijn enorme wolkenkrabbers en luxe gebouwen mag dan ook zeker niet ontbreken. Wie van spanning en avontuur houdt, kan een dagje doorbrengen in de woestijn tijdens een avontuurlijke jeepsafari.

Vind een vlucht naar Qatar

Wie op zoek is naar een bijzondere vakantie in het Midden-Oosten, kan een reis naar het prachtige Qatar boeken. Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) worden dagelijks meerdere rechtstreekse vluchten aangeboden naar Hamad International Airport (DOH) in Doha. In iets meer dan 6 uur vlieg je rechtstreeks naar deze bijzondere bestemming aan de Perzische Golf waar het optimaal genieten is van luxe en schitterende stranden.

Je kunt vanuit Nederland ook met een tussenstop op bijvoorbeeld Istanbul Atatürk Airport (IST) of Heathrow Airport (LHR) in Londen naar Doha reizen. De reistijd voor een vlucht met tussenstop varieert van 9 uur tot 21 uur, afhankelijk van de luchthaven van vertrek en de luchtvaartmaatschappij waar je mee reist.

Ook vanuit de grensstreek met Duitsland worden dagelijks vluchten uitgevoerd naar Qatar. In ongeveer 12 uur vlieg je vanaf Düsseldorf Airport (DUS) met een tussenstop in Istanbul of Londen naar het prachtige Qatar. Je kunt een geschikte vlucht zoeken door je bestemming te selecteren. Na je vlucht naar Doha kun je een bezoek brengen aan de Grote Moskee of lekker flaneren op het chique eiland The Pearl.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Qatar

Hoewel Qatar een belangrijke bestemming is voor zakenreizigers, is het land tegenwoordig ook zeer geliefd bij de gewone vakantieganger. Een bezoek aan de hoofdstad Doha is een echte belevenis: de enorme wolkenkrabbers en het uitgestrekte strand zijn de trekpleisters van deze parel aan de Perzische Golf. Koop je souvenirs in de Souq Waqif, een bijzondere markt, of bezoek het Museum voor Islamitische Kunst. Wie van avontuur houdt, kan een woestijnsafari maken en eten bij de bedoeïnen.