Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Senegal

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Senegal

Senegal is een Afrikaans land gelegen aan de Atlantische Oceaan. Senegal staat vooral bekend om zijn natuur. Je vindt hier prachtige natuurreservaten, zoals het nationaal park Niokolo-Koba, waar uiteenlopende flora en fauna beschermd wordt. Hier kun je tijdens een safari dieren zoals nijlpaarden, krokodillen, luipaarden en panters bewonderen. De hoofdstad van Senegal is het levendige Dakar.

Vind een vlucht naar Senegal

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vlieg je met een enkele tussenlanding naar Léopold Sédar Senghor International Airport (DKR) in de hoofdstad Dakar. De tussenlanding vindt doorgaans plaats op Lisbon Humberto Delgado Airport (LIS), Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (MAD) of Mohammed V International Airport (CMN) in Casablanca, Marokko. De reistijd bedraagt over het algemeen minimaal 8 uur, afhankelijk van je overstap.

Door verschillende bestemmingen te selecteren kun je zelf zoeken naar een geschikte vlucht. De belangrijkste luchthaven is Léopold Sédar Senghor International Airport (DKR) in Dakar, de hoofdstad van Senegal.

Boek vliegtickets naar Dakar om hier een bezoek te brengen aan het nabijgelegen Roze Meer. Dit zoutmeer is een bijzonder natuurfenomeen, zeer fel van kleur en door de duinen gescheiden van de helderblauwe zee. In de hoofdstad zelf kun je bijvoorbeeld de mooie Kathedraal van Dakar bezoeken of een handgemaakte souvenir kopen op een van de vele marktjes.

Boek een vlucht naar Saint Louis om het Nationaal park Djoudj te bezoeken aan de rivierdelta van de rivier Sénégal. Dit is een prachtige plek om vogels te spotten: je vindt hier de grootste pelikanenpopulatie ter wereld en vele felgekleurde flamingo's.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Senegal

Senegal is een prachtige bestemming voor een ontspannen strandvakantie, avontuurlijke reis of safari.

Ten zuiden van Dakar, aan de Petite Côte, vind je langgerekte zandstranden waar je kunt genieten van de zon. Maak bijvoorbeeld op het strand van Popenguine een rustige wandeling langs de oceaan.

Voor de kust van Dakar ligt het vroegere slaveneiland Gorée dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Dit was het belangrijkste centrum van de slavenhandel in West-Afrika. Je kunt hier een origineel slavenhuis bezoeken.