Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar St. Barthelemy

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar St. Barthelemy

St-Barthélemy, een paradijselijk eiland in de Caraïbische Zee, zeer geliefd bij de rijken der aarde en bekend om zijn vriendelijke bevolking. Dit eiland ligt tussen Sint Maarten en Saint Kitts. Het behoorde oorspronkelijk tot het Franse koloniale imperium, maar werd verkocht aan Zweden, vandaar de naam van de hoofdstad Gustavia. In 1878 kochten de Fransen het eiland weer terug.

Vind een vlucht naar St-Barthelemy

St-Barthélemy heeft een klein vliegveld, alleen geschikt voor kleine vliegtuigjes. Wanneer je vanaf Amsterdam Airport Schiphol (AMS) naar St-Barthélemy reist, zul je één keer moeten overstappen op een kleiner vliegtuig vanaf Princess Juliana International Airport (SXM) op Sint Maarten. De reis hoeft niet veel langer te duren als je twee tussenstops hebt. De eerste tussenstop is vaak op Charles de Gaulle Airport (CDG) en de tweede op Princess Juliana International Airport (SXM) of op Pointe-à-Pitre International Airport (PTP) in Guadeloupe.

De totale vluchtduur vanaf Amsterdam Schiphol Airport (AMS) naar Gustaf III Airport (SBH) op St-Barthélemy bedraagt ongeveer 13 uur. Er gaan meerdere vluchten per dag. Daarnaast zijn er vertrekmogelijkheden vanaf Düsseldorf Airport (DUS) met dezelfde tussenstops als die vanaf Amsterdam Schiphol Airport (AMS).

Kies als topbestemming St-Barthélemy en het bijbehorende vliegveld verschijnt automatisch in het keuzemenu. Zo vind je eenvoudig een vlucht die bij jou past.

Kies je een vlucht naar St-Barthélemy dan kies je voor een Caribisch paradijs met de mooiste stranden ter wereld. Voor een Caribische culinaire ervaring, boek je een vlucht naar Sint Maarten. Bezoek een van de toprestaurants aan het strand.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in St-Barthélemy

St-Barthélemy is met name geschikt voor een luxe strandvakantie. In het zuiden liggen de allermooiste zandstranden zoals dat van Grand Saline. Voor sportieve vakantiegangers is er van alles te beleven in de helderblauwe wateren rondom St-Barthélemy. Maak een zeiltocht met een catamaran of ga surfen, snorkelen of duiken.

In Gustavia kun je belastingvrij shoppen in designwinkels en hippe boetieks. Wil je toch ook wat over de geschiedenis ontdekken, bezoek dan het Wall House Museum in Gustavia.