Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Voordeligste vluchten naar Zwitserland

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Zwitserland

Zwitserland is het land van de hoge Alpen, de koeien met bellen in de alpenweiden en de schoongeveegde straten van Bazel, Genève en Zürich. In de winter komen vele mensen af op de wintersportgebieden en in de zomer zijn er veel bezoekers die genieten van de kraakheldere berglucht en de prachtige natuur.

Vind een vlucht naar Zwitserland

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vertrekken iedere dag directe vluchten naar Euro Airport Basel Mulhouse Freiburg (BSL), Geneva Airport (GVA) en Zürich Airport (ZRH). Verder vertrekt er 's winters bijna wekelijks een vlucht naar Genève vanaf Rotterdam The Hague Airport (RTM).

Vanaf Schiphol kun je verder meerdere malen per week direct en dagelijks met overstap op bijvoorbeeld Munich Airport (MUC) naar Bern Airport (BRN) reizen. Alle vluchten van Nederland naar Zwitserland duren ongeveer 1 uur 15 minuten tot 1,5 uur. Zoek op je bestemming om de beste vlucht te vinden.

Vooral veel zakenmensen kiezen voor een vlucht naar Zürich. Deze stad is een wereldwijd zakencentrum voor banken en andere financiële instellingen. Daarnaast is het ook een prachtige historische stad, met veel natuur in de directe omgeving, zoals het meer van Zürich.

Je kunt ook kiezen voor vliegtickets naar Genève. Hier vind je onder andere het Internationale Rode Kruis Museum, waar je een kijkje krijgt in de geschiedenis en de missie van de organisatie. In Genève vind je ook het Paleis van de Naties, wat nu nog steeds een hoofdkwartier van de Verenigde Naties is.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Zwitserland

Behalve voor zakenreizen gaan veel mensen naar Zwitserland voor een wintersportvakantie of een wandelvakantie in de bergen. De vele historische steden met hun rijke cultuur zijn ideaal voor een stedentrip.

De Matterhorn is een van de hoogste bergen in de Alpen. Deze kolos is maar liefst 4.478 meter hoog en is prachtige plek om te hiken, te skiën, of om de gletsjer bekijken.

Meer weten over de bezienswaardigheden en hoogtepunten? Neem dan een kijkje in de online reisgidsen over Zwitserland.