Geniet van de zon - 2 slaapkamers (1 en suite), slaapbank, 2 badkamers, slaap 6
Vloeroppervlakte: 130m2 + 100 m2 privéterras. Gelegen op 15 meter van het strand, is een nieuw en exclusief appartement, met uitzicht op zee. Openslaande deuren openen naar een groot balkon met ruimte om 'al fresco' te eten. Onlangs voltooid, zijn de meubels en fittingen van de hoogste standaard. Centrale verwarming, airconditioning, entree, keuken, wasplaats, tv, kluis tuin, groot zwembad, solarium en toiletten.
Sorry, huisdieren niet toegestaan, privé parking, berging.
Het grote terras is echt goed voor gezinnen met kinderen. Het is echt nieuw, dus we hebben het net met nieuw meubilair ingericht. Slechts enkele weken verhuurd in de zomer. Nieuw! Parkeren inbegrepen!
Op de 1e verdieping kunt u onze nieuwe en een erg leuke sociale club gebruiken, waar u de tv kunt zien, tafelspellen kunt spelen.
Geniet van de milde winter in Calpe, reis veel goedkoper in de winter !.
Vraag het ons als u meer foto's wilt zien.
10% korting op autoverhuur in heel Europa: u kunt uw auto boeken met 10% korting - vraag ons voor meer informatie.
Aankomst of vertrektijd naar het appartement van 23.00 tot 07.00 uur kunnen kosten in rekening brengen.
(Aarzel niet om contact op te nemen met de eigenaar voor meer informatie, om de eigenaar een e-mail te sturen of om een nuttige website te bekijken).
Spaanse Gastronomie: Spaanse Gastronomie:
De rijst vormt een van de grote hoofdstukken in de culinaire geschiedenis van deze regio. Je kunt het op meer dan 300 verschillende manieren en stijlen koken:
- Arroz a la marinera (vissersrijst)
- Arroz al horno (in de oven gebakken rijst)
- Arroz amb fesols i dutjes (met bonen en rapen)
- Arroz con costra (gegarneerd met een 'korst' van omelet)
Andere variaties zorgen ervoor dat de rijst op smaak kan worden gebracht met inktvis (calamar) en tonijn, kip en varkensfilet, babyinktvis (chipirones) en knoflookscheuten, of tonijnvissen en garnalen (gamba's).
Aan zee staan schelpdieren en zoutgedroogde vis op het menu van elk restaurant. De keuze van de dag kan zijn goudbrasem (dorada), bas gebakken in zout (lubina a la sal), zeevruchten met een scheutje citroen, of een heerlijke zee-verse mul (salmonete) en wijting (pescadilla).
In de berggebieden vormt rijst een integraal onderdeel van de olleta, een typisch gerecht waarin het wordt gemengd met varkensvlees, worst, pompoen, raap, snijbiet
Hoe een 'paella' koken: een rijstgerecht voor zes personen:
600 g rijst
480 g konijn
600 g kip
24 slakken
180 g geraspte tomaat
180 g 'garrofó' (speciale bonen voor paella)
180 g 'judias' (normale witte bonen)
6 theelepels olijfolie
een paar strengen saffraan
1 el zoete rode peper
zout en gele kleur voor paella
200 g ferraura (groene bonen voor paella)
Zet de paella op het vuur met olijfolie en wat zout, voeg als het heet is de kip en het konijn toe en bak ze op laag vuur goudbruin. Voeg alle bonen toe, bak nog iets langer en voeg de tomaat toe. Als deze gebakken zijn, voeg dan de paprika en het water heel snel toe (2,5 - 3 l). Voeg op het kookpunt de slakken toe, eerder schoongemaakt en gekookt, saffraan, kleurstof en een snufje zout. Na 15 minuten koken wordt de rijst gelijkmatig verdeeld, daarna wordt deze gedurende 6 minuten op snel vuur en op een laag vuur gekookt voor de rest van de tijd totdat het gaar is.
Google maps: https: // www. google. es / maps / plaats / Calle + Castell% C3% B3n + de + la + Plana, + 16, + 03710 + Calpe, + Alicante / @ 38. 6406116,0. 0728304,17z / data =!4M7!1M4!3m3!1s0x129dfe085a542eb9: 0xa85a3a11fa8bdb47!2sCalle + Castell% C3% B3n + de + la + Plana, + 16, + 03710 + Calpe, + Alicante!3b1!3m1!1s0x129dfe085a542eb9: 0xa85a3a11fa8bdb47