Hotels in de buurt van Champ de Mars (Parijs)

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de regio rond Champ de Mars eruit?
Champ de Mars ligt in het stedelijke deel van Parijs, bekend om zijn opmerkelijke monumenten en musea. Ben je op zoek naar een overnachtingsplek met een gunstige ligging? Binnen een straal van 1,5 kilometer vind je 851 hotels en andere accommodaties.
Wat is het beste hotel dicht bij Champ de Mars?
Gelegen naast Champ de Mars is Résidence Charles Floquet volgens de beoordelingen van onze reizigers een perfecte optie voor je verblijf, en dit aparthotel biedt gratis wifi en keukens in de kamers. Andere goede keuzes in de omgeving zijn Hotel Eiffel Turenne en Hotel de Sevigne.
Ontvang ik een terugbetaling als ik mijn hotelreservering in de buurt van Champ de Mars wil annuleren?
Ja. De meerderheid van de hotelboekingen is restitueerbaar, als je voor de annuleringsdeadline van het hotel annuleert. Dit is over het algemeen binnen 24 of 48 uur voor je geplande aankomst. Als je een reservering hebt gemaakt zonder restitutie, heb je eventueel nog de optie om binnen 24 uur na het boeken te annuleren en een terugbetaling te ontvangen. Voeg datums toe, klik op ‘Zoeken’ en filter op ‘Gratis annulering’ om de beste opties in de buurt van Champ de Mars te bekijken.
Wat kan ik zien en ondernemen in Champ de Mars?
Bestudeer de collecties van Grand Palais, Musée d’Orsay of Musée du Louvre. Les Invalides, Arc de Triomphe en Opéra Garnier zijn enkele van de beroemdste trekpleisters in de buurt. Ontdek lokaal talent bij Lido, Opéra Bastille en Olympia (Parijs).
Hoe kan ik Champ de Mars bereiken?
In de buurt vind je metrostations als Station Paris Pont-de-l’Alma en Metrostation École Militaire. Als je meer wilt zien van de regio, loont het misschien de moeite om tijdens je uitstapje een auto te huren.

Recente hotelbeoordelingen