Dit is een wekelijkse verhuur (zaterdag tot zaterdag) tijdens het zomerseizoen. Kortere lengte blijft beschikbaar op de schouders en buiten het seizoen, bijvoorbeeld van Labor Day tot Memorial Day.
De Chester is een cottage met 2 slaapkamers (2 queensize bedden, 2 eenpersoonsbedden, dagbed op de veranda) en biedt plaats aan 5 personen, met 2 kleine badkamers - 1 korting op elke slaapkamer (met douchecabines). Inclusief een kleine keuken, een eet- en woonkamer. De afgeschermde veranda en uitzicht op het meer zijn de perfecte manier om een middag te ontspannen!
We bieden voldoende parkeergelegenheid voor voertuigen, boten en hun aanhangwagens, kabeltelevisie, wifi, kampvuurplaats en houtskoolgrill. We hebben ook een recreatieruimte beschikbaar voor iedereen om te gebruiken met pooltafel, ping pong, games, films, enz! Zwemgebied met drijvend dok, 25 'lang diep water bootdok en zandstrand zijn beschikbaar zonder extra kosten tussen Memorial Day en Labor Day.
Geniet van vissen, zwemmen, varen en picknicken op het prachtige Loon Lake of de vele andere Adirondack-meren in de buurt. Bezoek de beroemde bezienswaardigheden van Lake George op slechts 25 minuten rijden. Breng tijd door op naburige leuke plekken, waaronder Frontier Town, Schroon Lake, Natural Stone Bridge and Caves, Scenic Gore Mountain - gondeltochten en Ausable Chasm! Paardrijden en golfen zijn ook beschikbaar in de buurt!
Extra huisjes en / of huis beschikbaar op onroerend goed voor de uitgebreide familie die hun eigen ruimte wil tegen extra kosten.
deze cottage bevindt zich zowel in een landelijke omgeving als aan het strand in Chestertown. Heb je zin in een actieve uitstap? Neem dan een kijkje bij Gore Mountain Ski Resort en Beginner Loop. Wie liever in alle rust van het natuurschoon in de omgeving geniet, is bij Pharaoh Lake Wilderness en Loon Lake aan het juiste adres. Revolution Rail Co. en North Creek Depot Museum zijn ook zeker het bezoeken waard. Raas in volle vaart naar beneden dankzij geweldige langlaufmogelijkheden en skigebieden of doe mee aan andere buitenactiviteiten, zoals sleeën en schaatsen. Bekijk onze reisgids voor Chestertown
Glens Falls, New York (GFL-Floyd Bennett Memorial) - 45 min. rijden
Restaurants
Stewart's Shops
8 min. rijden
Stewart's Shops
15 min. rijden
Black Bear Restaurant
5 min. rijden
Kelly's Good Eats
10 min. rijden
Main Street Ice Cream Parlor
7 min. rijden
Veelgestelde vragen
Zijn huisdieren welkom bij # 3 Chester @ Birchwood Cottages aan Loon Lake. Gezinsvriendelijk Waterfront?
Ja, bij deze accommodatie zijn huisdieren toegestaan. Er kunnen beperkingen van toepassing zijn. Neem contact op met de accommodatie voor meer details.
Wat kost het om bij # 3 Chester @ Birchwood Cottages aan Loon Lake. Gezinsvriendelijk Waterfront te parkeren?
Je kunt ter plaatse parkeren bij de accommodatie.
Hoe laat kan ik inchecken bij # 3 Chester @ Birchwood Cottages aan Loon Lake. Gezinsvriendelijk Waterfront?
Je kunt vanaf 16.00 uur inchecken.
Tot hoe laat kan ik bij # 3 Chester @ Birchwood Cottages aan Loon Lake. Gezinsvriendelijk Waterfront uitchecken?
Je dient uiterlijk om 10.00 uur uit te checken.
Waar ligt # 3 Chester @ Birchwood Cottages aan Loon Lake. Gezinsvriendelijk Waterfront?
Deze cottage in Chestertown ligt aan het strand, op enkele stappen van Loon Lake en op 4,9 km van Loon Lake Beach. Ook Hudson River en Schroon Lake liggen binnen 10 km afstand.
Beoordelingen
Beoordelingen over # 3 Chester @ Birchwood Cottages aan Loon Lake. Gezinsvriendelijk Waterfront
8,6
Uitstekend
Alle weergegeven beoordelingen zijn gebaseerd op echte gastenervaringen. Alleen reizigers die een verblijf bij ons hebben geboekt, kunnen een beoordeling indienen. We verifiëren beoordelingen op basis van onze richtlijnen en plaatsen alle beoordelingen, of ze nu positief of negatief zijn.Meer informatieOpent in een nieuw venster
8,4
Netheid
9,8
Locatie
Gastenscore: 10 - Uitstekend. 4 van 7 beoordelingen
10 - Uitstekend
4
Gastenscore: 8 - Goed. 1 van 7 beoordelingen
8 - Goed
1
Gastenscore: 6 - Redelijk. 2 van 7 beoordelingen
6 - Redelijk
2
Gastenscore: 4 - Matig. 0 van 7 beoordelingen
4 - Matig
0
Gastenscore: 2 - Ontzettend slecht. 0 van 7 beoordelingen
2 - Ontzettend slecht
0
Beoordelingen
Geverifieerde beoordeling
10/10 – Voortreffelijk
Erin P.
24 mei 2023
Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Great
Was great! We can’t wait to stay again! Affordable price and we could bring our dogs, thank you! Really enjoyed the beach too!
3 nachten verbleven in mei 2023
Geverifieerde beoordeling
10/10 – Voortreffelijk
Rachael M.
1 jun 2023
Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
ADK MDW
This property was just what we needed, close to my family that lives in Riparius. Everything you need for the night or a week, and in a beautiful location :)
Would definitely bring my family back
3 nachten verbleven in mei 2023
Geverifieerde beoordeling
10/10 – Voortreffelijk
Allison O.
29 jun 2020
Positief: Inchecken, communicatie en locatie
Our family enjoyed ourselves thank you.
Love the lake!!
Geverifieerde beoordeling
8/10 – Goed
ann c.
29 jun 2023
Positief: Netheid, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Unique & cute
Had trouble unlocking door because I was not familiar with key fob. Easy after that. Beds were very comfortable, even the sleeper sofa was. The coffee pot didn't work, but I didn't bother to notify Patrick as I was the only person that wanted hot coffee. Nice tight screened in porch, no bugs. Will be visiting that area again.
2 nachten verbleven in juni 2023
Geverifieerde beoordeling
6/10 – Matig
Prisca B.
21 sep 2020
Positief: Netheid, inchecken, communicatie en locatie
Things you should know
For people who are ok with disconnecting and bringing everything to the rental, this is perfect for you. Otherwise, you might want to reconsider.
Pros: 1) The lake is across the street. Very beautiful.
2) Kitchen is well-stocked with expected appliances and utensils. MIcrowave and oven worked. I didn't use the stove.
3) Property manager responded quickly to messages and referred me to the caretaker for questions.
4) I felt safe.
5) All lights and hot water worked.
Cons:
1) Property is very dark at night. There are no outside lights near the cottage so I used a flashlight to find it.
2) To me, if a property has such a strict cancellation policy, I need all details to make a decision prior to booking. When staying here, you have to bring your own sheets, pillowcases, towels, toilet tissue, paper towel, dish soap, hand soap. I HATE that you don't know what until after you book. I booked within the 30 days so I couldn't cancel if I wanted to.
3) The wi-fi is pretty much nonexistent. So much so that it shouldn't be labeled as a feature. They should market it as off the grid. Phone signal can be spotty but I had great service in the bedroom closest to the kitchen area. I have T-Mobile but when roaming, AT&T would pop up. So I think if you have AT&T, even better.
4) The property could be better maintained. All the flags hanging outside were pitiful in appearance and part of a window frame was peeling off in the kitchen.
5) The TV didn't work. Said no signal. I didn't care that much but you might.
6) No central temperature control. They provided 2 radiators for heat. So when we checked in, the cottage was freezing!
7) They have you take the trash to the local dump after your stay.
Stay was ok but not a good fit for me and my family. I want to be informed of things that make a stay unique, like bringing your own sheets. If you're used to these things, however, you'll have a great stay.
3 nachten verbleven in september 2020
Geverifieerde beoordeling
6/10 – Matig
sara s.
14 sep 2020
Positief: Inchecken, communicatie en locatie
Better off paying a little extra somewhere else
A bit run down and could just some renovations. We've stayed at many cottages and this one just feels moist and gross. Door handles and floors are gross. Microwave was brand new. Both showers are extremely tight. You basically have to stand in one position while using it. It got pretty cold at night and they only supplied one heater (we had two bedrooms-pretty awkward to keep the bedroom doors open to share the heater). We only had hot water on the first night. The next two nights one 1 of us was lucky to get hot water. The remaining 4 of us had freezing cold showers. The TV didn't work and we had to text/call for the Wifi PW (which barely worked). One of the beds had a huge pee stain on it. They definitely didn't change the sheets. Luckily, we brought our own but that was pretty gross. We were charged a cleaning fee which i feel is a complete rip off because there were notices left stating we had to mop/sweep/vacuum before leaving. Also, we were responsible for dumping our trash at the town dump. It isn't far (10 mins away) but you have to pay and we ended up waiting on line for about 20 mins. Why charge us a cleaning fee if we had to do it ourselves? The most annoying thing was we weren't allowed to use the boats/kayaks. And the rec room was closed. We totally understand it's due to the pandemic but we should've been given a heads up! Why isn't the description updated? We wouldn't have chose this place if we knew. That's just wrong. Lastly, on our third night, we sat on the front deck chatting and had to go inside because someone starting pointing a spot light on us from the mainhouse. So rude.