Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.


Vakantiepakketten voor Estland

Breng tijdens de zomer een bezoek aan dit pittoreske land aan de Baltische kust en maak kennis met de prachtige stranden, dicht beboste nationale parken, charmante eilanden en lange, glorieuze dagen.

Estland, het meest noordelijk gelegen land van de Baltische staten, biedt een pittoresk kustlandschap, stille bossen en prachtig bewaard gebleven middeleeuwse architectuur. Verken de ongerepte stranden, charmante kuststeden, schilderachtige meren en het prachtige landschap. De met sneeuw bedekte bergen in het zuiden vormen een perfecte achtergrond voor de dichte bossen. Langs de noordkust tref je overal lieflijke stranddorpjes aan. Geniet van de zomer op de westelijke eilanden van Estland, bij de prachtige Golf van Finland en het uitzicht op de Oostzee.

Begin je Estlandse avontuur in de hoofdstad Tallinn. Verken de opvallend goed bewaarde middeleeuwse stad, die opgenomen is in het UNESCO-Werelderfgoed. Dwaal over de klinkerstraten van Toompea en bewonder de prachtige 15e-eeuwse wachttorens en kleurrijke houten huizen. Vergeet ook de Alexander Nevski-kathedraal niet, een prachtige Russisch-Orthodoxe kerk uit de 19e eeuw. Andere interessante architecturale bezienswaardigheden zijn Riigikogu en de Kathedraal van de Heilige Maria.

Loop de Heuvel van Toompea op voor een panoramisch uitzicht op de stad en de golven van de Baltische Zee. Verken de prachtige kustlijn van het district Pirita en ontdek beboste parken, de Botanische Tuinen en een vissersdorp.

In het westen van Estland en de omliggende eilanden kun je genieten van een plezierige en ontspannende vakantie op het strand. Ontspan in een strandresort bij Haapsalu en Pärnu. Ontdek prachtige eilanden, waar traditionele Estlandse cultuur onaangetast blijft en je enkele prachtige nationale parken, een overvloed aan landtongen en plattelandsdorpen vindt. Saaremaa en Hiiumaa zijn de twee grootste eilanden.

Breng in de zomer een bezoek aan de vele nationale parken, wandel door groene bossen en ontdek er meteorietenkraters en trekvogels. Ga in de winter naar het zuiden om te sleeën of te skiën door het frisse witte landschap en zie bevroren watervallen en majestueuze elanden. Warm je op met lokale fruitwijn gemaakt van appels en bessen.

Estland is met het vliegtuig te bereiken via de Luchthaven van Tallinn of met de trein en bus vanuit de omliggende landen. Veerboten verbinden Tallinn met Finland, Letland, Duitsland en Zweden. Huur een auto om Estland in je eigen tempo te verkennen of gebruik het uitgebreide openbaar vervoer. Bezoek Estland gedurende de ontzagwekkende Estische Viering van het Lied, die elke vijf jaar gehouden wordt, of voor het jaarlijkse Viljandi Volksmuziekfestival. Ervaar in de zomer de adembenemende 'witte nachten' van Estland, wanneer de nachtelijke hemel vanaf mei tot en met juli nooit helemaal donker wordt.


Topdeals op vluchten naar Estland

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.