Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Een auto huren bij Europcar

Europcar werd in 1949 in Parijs opgericht. Sindsdien is het bedrijf een waar begrip geworden, met autoverhuurlocaties in 140 landen en op 5 verschillende continenten. Vandaag de dag heeft Europcar een paar van de nieuwste auto͛s op de markt, samen met ophaal- en inleverlocaties in zowel populaire als meer afgelegen bestemmingen. Bovendien heeft Europcar autoverhuur een speciaal ledenprogramma; samen met grote luchtvaartpartners (zoals Emirates, Delta en Miles & More) en hotelketens biedt Europcar een grote selectie aan geweldige kortingen en extra͛s aan trouwe klanten.

Waar kan ik een auto huren bij Europcar?

Met vestigingen van Europa tot Afrika en Noord-Amerika tot Azië, is dit bedrijf op veel meer plekken te vinden dan de naam impliceert. Als je graag direct in je eigen huurauto wilt stappen nadat je op het zuidelijk halfrond geland bent, kun je de deals van Europcar Sydney Airport met andere goede verhuurbedrijven vergelijken. Ga je voor een romantisch weekendje naar Frankrijk? Bekijk dan de prijzen van Europcar Parijs en die van andere verhuurders. In het thuisland van het bedrijf kun je bijvoorbeeld een gezinsauto huren om naar Disneyland te gaan of voor een handige wagen kiezen om alle wijnmakerijen in het Loiredal te bezoeken. Er zijn hier ontzettend veel locaties van Europcar Parijs, waaronder een paar vestigingen in de buurt van het Château de Versailles.

Welke service kan ik verwachten van Europcar?

Door het grote aanbod van voertuigen is het huren van een auto een makkie als je voor Europcar kiest. Of je nou naar een economy auto zoekt om het platteland te bezichtigen of voor een luxury auto gaat voor die zakenreis naar de hoofdstad, er is altijd een optie die bij je reis past. De keuze aan auto͛s bij Europcar hangt natuurlijk wel af van je bestemming, maar check altijd of je huidige auto- of creditcardverzekering ook huurauto's dekt. Controleer ook het beleid van je huurauto m.b.t. het aantal kilometers om erachter komen of je zonder extra kosten zo ver als je zelf wilt kunt rijden. Europcar autoverhuur biedt ook veel extra's, zoals satellietnavigatie, skidragers en kinderzitjes. Het brandstofbeleid is meestal ͚vol-vol͛, wat betekent dat je de auto met dezelfde hoeveelheid brandstof terugbrengt als waarmee je de auto hebt opgehaald. Voor verdere vragen over Europcar kun je contact opnemen met Expedia.nl via +31 20 200 84 59.