Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Ankara

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Ankara

Ankara is hipper dan ooit tevoren. De vroeger zo stoffige hoofdstad van Turkije, heeft de afgelopen jaren veel vooruitgang geboekt. Het bloeiende centrum vol moderne restaurants, luxe vijfsterrenhotels en levendige cafés is een weldaad voor studenten, vakantiegangers en zakenreizigers. Verschillende musea, prachtige parken en authentieke moskeeën vormen de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

Vluchtopties voor Ankara

Vluchten naar Ankara Esenboga (ESB) worden vanuit Schiphol (AMS) dagelijks uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen. De meeste vluchten worden uitgevoerd met een tussenstop in Istanbul (IST). Veel Turkse maatschappijen voeren dagelijks vluchten tussen Nederland en Turkije uit. Ook de Nederlandse maatschappijen vliegen meerdere malen per week naar de Turkse hoofdstad. De vluchten op Ankara worden over het algemeen alleen als lijndiensten aangeboden, waardoor je van tevoren weet hoe laat je vlucht vertrekt. Door online je ticket te boeken heb je snel en gemakkelijk inzicht in welke luchtvaartmaatschappij op de door jouw gewenste dagen en tijden vliegt.

Reizen vanaf luchthaven Ankara

Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar de moderne en hippe Turkse stad Ankara. Vluchten komen en gaan vanuit alle delen van Europa. De kleine compacte luchthaven, met maar twee terminals, doet gezellig aan en is goed overzichtelijk. In totaal zijn er 105 incheckbalies, onderverdeeld in nationale en internationale vertrekken. Vanaf de luchthaven reis je gemakkelijk met bus of taxi naar je hotel in het hart van de stad. Heb je geen zin om alles ter plaatse nog te regelen, boek dan vooraf een privé transfer, deze staan rondom het uur tot je beschikking. De vernieuwde weg tussen de luchthaven en het centrum van de stad, heeft de afgelopen jaren de transfer tijd enorm ingekort, waardoor je na je landing binnen 45 minuten in je hotel aanwezig kunt zijn. Er bevinden zich in de buurt van het vliegveld ook een tweetal hotels!

Vlieg je graag met Pegasus Airlines? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappij hier: Pegasus Airlines Vluchten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Ankara, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Ankara op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Ankara

Luchthaven van aankomst Esenboga
IATA-code aankomstluchthaven ESB
Naam aankomststad Ankara

Populaire vluchten naar Ankara

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.