Goedkope vluchten naar Antalya

Over Antalya

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Antalya? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Antalya. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Antalya bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Antalya, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Antalya op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe heet Antalya vliegveld?
Antalya heeft één vliegveld, Antalya (AYT-Internationale luchthaven Antalya).
Hoe ver is AYT van het centrum van Antalya?
AYT is dicht bij Antalya. Het vliegveld is maar 9 kilometer van het centrum van Antalya.
Kan ik nu naar Antalya vliegen?
Ga naar onze Covid-19 Travel Advisor om meer te lezen over de huidige reisbeperkingen voor Antalya voordat je op je vlucht stapt. Alle details rondom COVID-19, van officiële gezondheidsadvieze tot aan quarantainemaatregelen, worden hier continu bijgehouden om jou te informeren.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Antalya?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Antalya vind je op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Antalya met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Antalya, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je naar Antalya vliegt?
AYT is het enige vliegveld in Antalya. Voordat je vliegt, is het verstandig om uit te zoeken hoe je bij je eindbestemming komt. Het ligt op 9 kilometer afstand van de binnenstad.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Antalya?
Er zijn 34 vliegtuigmaatschappijen die naar Antalya vliegen vanaf 143 luchthavens wereldwijd.
Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Antalya?
Pegasus en Turkish Airlines zijn een paar van de meest bekende airlines die naar Antalya vliegen. Vaak kiezen passagiers Orta als vertrekpunt. Pegasus is de maatschappij met de meeste vluchten naar de stad.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Antalya?
Een trip naar Antalya plannen is zo gefixt met keuze uit 1.496 rechtstreekse vluchten per week.
Van waaruit vertrekken de meeste vluchten naar Antalya?
Het grootste aantal vluchten naar Antalya arriveert vanuit Stadscentrum, Orta of Paşaköy.
Hoelang duurt de vlucht naar Antalya?
De bestemming van vertrek bepaalt hoelang je onderweg bent. Van Stadscentrum naar Antalya is het ongeveer 3 uur en 52 minuten vliegen. Vanaf Orta is dit 1 uur en 13 minuten en vanaf Paşaköy duurt het normaal gesproken 1 uur en 13 minuten.
Hoe boek je de goedkoopste vlucht naar Antalya?
We kennen er allemaal wel een: de jet-setter die op de een of andere manier steeds weer de goedkoopste vliegtickets vindt. Wil je weten hoe jij dit ook kunt doen? Wacht in elk geval niet te lang met boeken. Een andere goede tip om de beste deal te vinden, is rondshoppen. Als je bestemming een aantal vliegvelden heeft, kan het de moeite waard zijn om ook de prijzen van nabijgelegen luchthavens op te zoeken. Ten slotte, wees bereid om gelijk actie te ondernemen als je een gunstige deal tegenkomt. Deze is mogelijk maar kort beschikbaar! Maar met wat handigheid en geluk is dat scherp geprijsde vliegticket zo gevonden.Hoe overleef je je vlucht naar Antalya?Ongeacht waar je de grond verlaat, vliegen naar Antalya is een ontspannen activiteit als je goed voorbereid bent. We hebben wat reistips verzameld om je vakantie zo goed mogelijk te beginnen.Wat mee te nemen in je handbagage:

  • Het is de kunst om uitstekend voorbereid op pad te gaan. Pak daarom eerst in wat je écht nodig hebt: paspoort, boardingpass, contant geld en creditcards en eventuele medicijnen. Stop vervolgens wat spullen in je kleine koffer waardoor je je niet hoeft te vervelen. Denk aan je tablet of smartphone en een magazine of goed boek. Je zult ook je opladers, een reiskussen en een paar geluiddempende oordoppen mee willen nemen aan boord. De laatste tip: stop ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, deodorant en een paar extra sokken zijn altijd fijn.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Stop al je grote flessen haarlak en haargel in je ruimbagage. Vloeistoffen en gels in je handtas in verpakkingen groter dan 100 mililiter worden ingenomen. Scherpe items, zoals een Zwitsers zakmes of schaar, en gevaarlijke goederen, zoals gas, gasflessen en wapens en munitie, worden ook in beslag genomen.

Wat aan te doen als je gaat vliegen:

  • De makkelijkste manier om het jezelf comfortabel te maken tijdens je vlucht is met de juiste kledingkeuze. Bereid jezelf voor op wisselende temperaturen met verschillende lagen. Zo krijg je het in elk geval niet koud als het afkoelt in de cabine. Slippers, hoge hakken of zware laarzen kun je beter in je ruimbagage meenemen. Ook als dit je favorieten zijn, raden we je aan te kiezen voor platte en dichte schoenen, zoals instappers of sneakers. Je krijgt er blije voeten voor terug.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening diepe veneuze trombose die veroorzaakt wordt door verminderde bloedcirculatie door inactiviteit tijdens de vlucht. Je kunt het risico wel op verschillende manieren verkleinen. Trek compressiekousen of -sokken aan, houd je vochthuishouding op peil en zit niet te lang stil. Loop wat rond in de cabine of doe wat simpele oefeningen vanuit je stoel.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Antalya vliegt?
De truc is simpel: bereid jezelf goed voor. We hebben wat tips voor je verzameld waarmee je één, twee, drie door de security check heen bent. Dus Antalya, daar kom je:

  • Houd je boardingpass en paspoort paraat. Daar wordt als eerste naar gevraagd.
  • Nu is het tijd voor de scanner. Doe alles uit (of af) dat piept als je door de poort gaat. Doe ook je jas uit en stop eventuele oordopjes of koptelefoon in de bak.
  • Al je elektronische apparaten, inclusief laptop en mobiele telefoon, worden ook apart gescand.
  • Denk eraan om alle gels en vloeistoffen uit je handbagage te halen. Deze dienen meestal apart door de X-ray te gaan. Elk flesje of verpakking mag niet groter zijn dan 100 milliliter en alles dient bij elkaar in één transparante, afgesloten zak van 1 liter in de bak te worden geplaatst.
  • Het is ook mogelijk dat je je schoenen uit moet doen voordat je door de scanner gaat. Sneakers die je makkelijk aan- en uittrekt zijn een goed idee.
  • Zakmessen, schaartjes en andere scherpe voorwerpen zijn niet toegestaan en worden ingenomen bij de security check. Stop ze daarom veilig weg in de bagage die je incheckt.

Informatie over vluchten naar Antalya
Luchthaven van aankomstAntalya
IATA-code aankomstluchthavenAYT

Populaire vluchten naar Antalya

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 85 voor enkele vluchten en € 169 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines