Goedkope vluchten naar Bremen

Voordeligste vluchten naar Bremen

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 104 voor enkele vluchten en € 129 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Lufthansa
Eurowings
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Over Bremen

De oude Hanzestad Bremen ligt aan de rivier de Wezer in het noordoosten van Duitsland. Ondanks dat het een van de grotere steden van het land is, heeft Bremen toch een gezellig oud centrum waarvan de Markt het hart is. Hier staat het rijk gedecoreerde Rathaus van meer dan 600 jaar oud en het net zo oude Rolandstandbeeld. Ook de Bremer Stadsmuzikanten, uit het beroemde sprookje van de gebroeders Grimm, hebben er een standbeeld. Achter het Rathaus verreist de St. Petri-Dom met zijn 99 meter hoge torens. Het nabijgelegen sprookjesachtige Schnoor, wat 'snoer' betekent, heeft zijn naam te danken aan de aaneenschakeling van smalle, middeleeuwse huizen.

Vliegen naar Bremen

De Flughafen Bremen (BRE) ligt maar op 3,5 kilometer afstand van het stadscentrum. Er gaan meerdere rechtstreekse vluchten per dag vanaf Luchthaven Amsterdam-Schiphol (AMS), zowel in de zomer als in de winter. De vlucht duurt 50 minuten tot 1 uur en wordt verzorgd door een gevestigde luchtvaartmaatschappij. Vanaf de Luchthaven Bremen kun je verder vliegen naar meer dan 20 andere bestemmingen in Europa en Noord-Afrika.

Voorzieningen op de luchthaven van Bremen

Op de luchthaven vind je naast de gebruikelijke voorzieningen volop restaurants, bars en cafés, zowel in het openbare gedeelte als het passagiersgedeelte. Of je nou zin hebt in Italiaans, een snelle snack of een vers kopje koffie, je hebt op de Luchthaven Bremen zeker voldoende keuze. Je kunt op Flughafen Bremen trouwens probleemloos je e-mails lezen, want je hebt er 3 uur gratis internet. Ook zijn er op de luchthaven meerdere winkels gevestigd, waaronder duty-freewinkels. Denk er echter wel aan dat je hier alleen belastingvrij kunt shoppen als je naar buiten de EU reist. Ook vind je er een kapper en een nagelsalon. Als je nog even moet wachten op je vlucht, maar geen zin hebt om te winkelen, kun je in de Bremenhalle in terminal 3 een tentoonstelling met klassieke vliegtuigmodellen bezoeken. Verder beschikt de luchthaven over verschillende lounges en vergaderruimtes. Er bevindt zich een aantal hotels met drie of vier sterren op en vlak bij de luchthaven. Daarnaast zijn er balies van verschillende internationale autoverhuurders, waaronder enkele budgetbedrijven.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Bremen

De snelste en gemakkelijkste manier om in het stadcentrum te komen, is met de tram. Deze vertrekt vanaf de halte vlak buiten de terminal. Je bent dan al in 10 minuten in het centrum en de trams rijden ongeveer om de 10 minuten. Je kunt bij de automaat in de tram een kaartje kopen, maar hier heb je wel kleingeld voor nodig. Via de snelweg A281 kun je met de auto in ongeveer 10 minuten in het centrum van Bremen zijn. Ook de stad Oldenburg is via de snelweg in korte tijd te bereiken. Verder kun je ook gebruikmaken van een taxi vanaf de voorzijde van de terminal.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Bremen, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Bremen op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Bremen

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 104 voor enkele vluchten en € 129 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Lufthansa
Lufthansa