Voordeligste vluchten naar Brescia

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jan 3, 2020

Helaas geen vegetarische broodjes alleen kip.

Nov 11, 2019

Heen weg tijdens opstijgen is stoel 28a is kapot...

Aug 27, 2019

Eten aan bord is karig en weinig creatief. Niet mijn smaak.

Aug 20, 2019

Krappe stoelen

Aug 1, 2019

Stipt op tijd vertrokken en aangekomen. Alles verliep volgens planning. Heel fijn!

May 23, 2019

Nee

Apr 13, 2019

Geen

Jan 8, 2019

Voor 200€ is het prima

Oct 24, 2018

geen rode wijn meer, jammer

Oct 23, 2018

Neen

Over Brescia

De stad Brescia ligt in het noorden van Italië, in de buurt van het Gardameer en het Iseomeer en steden als Milaan en Verona. In het oude centrum van Brescia vind je een Romeins forum en ruïnes van een Romeins theater en verschillende tempels. Ook zijn er bijzondere gebouwen uit de middeleeuwen en Renaissance te bezichtigen, zoals het kloostercomplex Monastero di Santa Giulia, waarin nu het stadsmuseum is gehuisvest, en de Duomo Vecchio, een ronde Romaanse kerk uit de 11e eeuw. Het centrum wordt overheerst door het middeleeuwse Castello di Brescia, dat boven op een heuvel staat.

Vliegen naar Brescia

Hoewel Brescia een klein eigen vliegveld heeft, wordt hier voornamelijk gevlogen naar bestemmingen binnen Italië. Grotere luchthavens in de buurt van Brescia zijn Aeroporto di Bergamo-Orio al Serio (BGY), ongeveer 50 kilometer naar het noordwesten, en Aeroporto di Milano-Linate (LIN), ongeveer 85 kilometer naar het westen. Je kunt vanaf Eindhoven Airport (EIN) rechtstreeks naar Luchthaven Bergamo vliegen. Er vertrekken dagelijks vluchten, behalve in een paar maanden in de winter. Deze vluchten worden verzorgd door een lowbudgetvliegmaatschappij. De vlucht duurt ongeveer 1,5 uur. Vanaf Luchthaven Amsterdam-Schiphol (AMS) kun je dagelijks rechtstreeks naar Luchthaven Milaan-Linate vliegen. Je kunt hierbij kiezen uit gevestigde luchtvaartmaatschappijen en lowbudgetvliegmaatschappijen. Deze vlucht duurt circa 2 uur.

Voorzieningen op de luchthavens

Op Luchthaven Bergamo vind je naast de gebruikelijke services onder andere een apotheek en een toeristische informatiebalie. Op de luchthaven zijn ook veel winkels, vooral met schoenen, kleding en accessoires. Daarnaast kun je er kiezen uit verscheidene cafés, restaurants en bars. De luchthaven beschikt over meerdere viplounges en je kunt in de hele terminal gratis gebruikmaken van wifi. Op het vliegveld zijn ook balies van veel verschillende lokale en internationale autoverhuurders, waaronder budgetbedrijven. Ook is er een aantal hotels met drie en vier sterren gevestigd in de buurt van de luchthaven.

Op Luchthaven Milaan-Linate vind je onder andere verschillende speelruimtes voor kinderen, viplounges, vergaderruimtes en een apotheek. Ook is er een breed aanbod aan winkels, van een kleine supermarkt tot mode en speelgoed. De horeca op de luchthaven loopt uiteen van fastfoodrestaurants tot broodjeszaken en koffietentjes. Je kunt er ook bij veel verschillende bedrijven een auto huren, zowel lokale als internationale. Er bevinden zich verscheidene viersterrenhotels in de buurt van de luchthaven.

Verder reizen naar Brescia

Je rijdt vanaf Luchthaven Bergamo in ongeveer 45 minuten naar Brescia. Houd er wel rekening mee dat de snelste route langs een tolweg gaat. Je kunt er ook voor kiezen om met een bus naar Brescia te gaan. Deze rijdt om de 2 à 3 uur en kun je van tevoren reserveren. Je kunt vanaf Luchthaven Milaan-Linate in ongeveer 1 uur met de auto naar Brescia rijden. Daarnaast kun je ook met een bus vanaf de luchthaven naar Brescia reizen. Je dient deze wel vooraf te reserveren. Betalen kan in de bus zelf.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Brescia, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Brescia op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Brescia

Luchthaven van aankomst Malpensa Intl.
IATA-code aankomstluchthaven MXP
Naam aankomststad Milaan

Populaire vluchten naar Brescia

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.