Goedkope vluchten naar Chiang Mai

Voordeligste vluchten naar Chiang Mai

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 33 voor enkele vluchten en € 65 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Thai Airways International
Thai Lion Mantari
Thai AirAsia
Thai Airways International
Thai Lion Mantari
AirAsia
Hahn Air Systems
Thai AirAsia
AirAsia
Hahn Air Systems

Over Chiang Mai

Chiang Mai ligt in het noordwesten van Thailand, zo'n 700 kilometer ten noorden van Bangkok. Deze stad aan de Ping-rivier wordt omringd door bergen en is meer dan 700 jaar oud. Hoewel een groot deel van de huidige stad uit moderne gebouwen bestaat, herinneren met name de spectaculaire boeddhistische tempels aan de lange geschiedenis van de stad. In het centrum vind je de Wat Phra Singh-tempel, waar een belangrijk Boeddhabeeld wordt bewaard, en op een heuvel even buiten de stad staat de schitterende Wat Phra That Doi Suthep. Bezoek ook een van de markten van de stad, zoals Talat Warorot, als je op zoek bent naar unieke souvenirs.

Vliegen naar Chiang Mai

De Internationale Luchthaven Chiang Mai (CNX) ligt aan de rand van de stad, ongeveer 4 kilometer ten zuidwesten van het centrum. Er gaan op dit vliegveld vluchten van en naar bestemmingen binnen Thailand en andere Aziatische landen. Je kunt vanaf de Luchthaven Amsterdam-Schiphol (AMS) met één of twee tussenstops naar de Luchthaven Chiang Mai vliegen. Zo is er een vlucht van ongeveer 15 uur, met een tussenstop van circa 2,5 uur op de Internationale Luchthaven Suvarnabhumi (BKK) in Bangkok. Deze vlucht gaat meerdere keren per week en wordt verzorgd door gevestigde luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast kun je met een andere luchtvaartmaatschappij in ongeveer 15 uur, met een vergelijkbare overstaptijd op de Luchthaven Bangkok, naar de Luchthaven Chiang Mai vliegen. Een derde mogelijkheid is een vlucht van circa 15 uur met een overstap van iets meer dan 1 uur op de Luchthaven Hongkong (HKG). Verder vlieg je in ongeveer 17,5 uur met twee tussenstops, een van circa 1,5 uur op Aéroport de Paris-Charles de Gaulle (CDG) en een van circa 2,5 uur op de Luchthaven Bangkok, van Schiphol naar Chiang Mai. Het is in Chiang Mai in de zomer 5 uur en in de winter 6 uur later dan in Nederland.

Voorzieningen op de luchthaven van Chiang Mai

Op de Luchthaven Chiang Mai vind je de gebruikelijke voorzieningen zoals pinautomaten, geldwisselkantoren, een postkantoor, een apotheek en informatiebalies. Je kunt in de terminal gratis gebruikmaken van wifi. Er zijn ook verschillende lounges op het vliegveld. Je vindt er verscheidene winkels, waar je onder andere souvenirs, sieraden en tijdschriften kunt kopen. Ook kun je even helemaal tot rust komen met een massage in een van de schoonheidssalons. Verder vind je er verschillende restaurants, bars en koffietentjes en is er een aantal lokale en internationale autoverhuurders op de luchthaven gevestigd.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Chiang Mai

Je kunt met een taxi verder reizen naar Chiang Mai voor een vast tarief per locatie. Er zitten verschillende balies op de luchthaven. Een minibus is een goedkopere optie, maar denk er wel aan dat deze pas vertrekken als ze vol zijn. Mogelijk biedt je accommodatie ook een shuttledienst aan. Als je zelf met een auto of motor naar het centrum rijdt, houd er dan rekening mee dat het verkeer erg druk en chaotisch kan zijn. Daarnaast wordt er in Thailand links gereden.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Chiang Mai, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Chiang Mai op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Populaire vluchten naar Chiang Mai

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 33 voor enkele vluchten en € 65 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Singapore Airlines
Singapore Airlines