Begin van hoofdinhoud

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Geen wijzigingskosten voor geselecteerde vluchten. 

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.


Voordeligste vluchten naar Córdoba

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar Córdoba

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Córdoba

Córdoba is een stad in het zuiden van Spanje, in de regio Andalusië, met een geschiedenis die duizenden jaren terugloopt. Steek de Guadalquivir over op de indrukwekkende Romeinse Brug en begeef je naar het hoogtepunt van de stad: de Mezquita. Deze oude moskee heeft een uniek, rijk versierd interieur met talloze zuilen en bogen. In het hart van het complex staat een nieuwere kathedraal uit de zestiende eeuw. Loop na je bezoek door de smalle, schilderachtige straatjes van de Judéria (Joodse wijk) richting het centrale Plaza de las Tendillas en geniet daar van een hapje en drankje in een van de vele restaurants.

Vliegen naar Córdoba

Hoewel Córdoba een kleine eigen luchthaven heeft, gaan hier geen regelmatige passagiersvluchten naartoe. Je kunt daarom het beste uitwijken naar Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol (AGP) of Aeropuerto de Sevilla (SVQ). Vanaf de Luchthaven Amsterdam-Schiphol (AMS) kun je zowel naar de Luchthaven Málaga als de Luchthaven Sevilla vliegen. Er gaan dagelijks meerdere directe vluchten van gevestigde en voordelige luchtvaartmaatschappijen naar Málaga. Daarnaast gaan er dagelijks directe vluchten van een budgetmaatschappij naar Sevilla.

Ook vanaf Eindhoven Airport (EIN) kun je rechtstreeks naar de Luchthaven Málaga en de Luchthaven Sevilla vliegen met verschillende voordelige luchtvaartmaatschappijen. Er gaan dagelijks directe vluchten van verschillende maatschappijen naar Málaga. Je kunt een aantal keer per week rechtstreeks naar Sevilla vliegen vanaf Eindhoven. Verder gaan er ook dagelijks directe vluchten vanaf de Luchthaven Rotterdam-Den Haag (RTM) naar Málaga. Deze worden verzorgd door een goedkope luchtvaartmaatschappij. De vluchten duren allemaal ongeveer 3 uur.

Voorzieningen op de luchthavens bij Córdoba

Op de luchthaven Málaga vind je alle faciliteiten voor een prettige reis, zoals een speelruimte voor kinderen, toeristische informatiepunten, een apotheek en gratis wifi. Daarnaast beschikt het vliegveld over een viplounge en verschillende zakelijke lounges en vergaderruimtes. Er zijn ook volop winkels waar je alles kunt kopen van sieraden en kleding tot elektronica en speelgoed. Als je toe bent aan wat eten of drinken, kun je kiezen uit verschillende restaurants, bars en koffietentjes. Verder zijn er op de luchthaven veel lokale en internationale autoverhuurders gevestigd.

Ook op de Luchthaven Sevilla profiteer je van gratis wifi en voorzieningen als pinautomaten, toeristische informatiepunten en een apotheek. Zakelijke reizigers kunnen er gebruikmaken van een vergaderruimte en een viplounge. Je kunt er kiezen uit een aantal bars, restaurants en koffietentjes. In de verschillende winkels kun je onder andere accessoires, kleding en etenswaren kopen. Ook zijn er veel autoverhuurders op de luchthaven gevestigd, waaronder budgetbedrijven.

Verder reizen naar Córdoba

Met de auto rijd je in ongeveer 1 uur en 45 minuten van de Luchthaven Málaga naar Córdoba. Je kunt ook met een stadsbus van de luchthaven naar het treinstation Málaga María Zambrano reizen en vanaf daar een trein naar Córdoba nemen. Deze reis duurt, afhankelijk van de aansluiting, ongeveer 1,5 uur.

Vanaf de Luchthaven Sevilla is het ongeveer 1,5 uur rijden naar Córdoba. Je kunt ook een bus naar het treinstation Sevilla Santa Justa nemen en vanaf daar verder reizen naar Córdoba. Deze reis duurt ook ongeveer 1,5 uur, afhankelijk van welke trein je neemt.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Córdoba, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Córdoba op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!