Goedkope vluchten naar El Hierro

Voordeligste vluchten naar El Hierro

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 74 voor enkele vluchten en € 131 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

easyJet
Transavia
Transavia
Involatus
Eurowings
easyJet
Transavia
TAP Portugal
Corendon Airlines
Transavia

Over El Hierro

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar El Hierro? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar El Hierro. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar El Hierro bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar El Hierro, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar El Hierro op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn vlucht naar El Hierro annuleren vanwege Covid-19?
Veel vliegmaatschappijen bieden nu meer flexibiliteit vanwege Covid-19. Onze Klantenservice-pagina helpt je om antwoord te vinden op de meeste vragen over het wijzigen van vluchten. Het is ook een verstandig idee om de algemene voorwaarden van je vliegmaatschappij te bekijken, bij voorkeur voordat je reserveert!
Wat is de beste manier om een goedkope vlucht naar El Hierro te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?
Dat is zo geregeld bij Expedia. Stap 1: Typ je gewenste reisdata in en klik op ‘Zoeken’. Stap 2: Kies voor ‘Geen wijzigingskosten’ onder de filter ‘Flexibel wijzigingsbeleid’ aan de linkerkant bovenaan je scherm. Stap 3: Boek jouw voordelige en flexibele vlucht naar El Hierro.
Wat zijn de algemene tips en adviezen voor reizigers naar El Hierro tijdens de Covid-19-pandemie?
De uitbraak van Covid-19 heeft de wereld op verschillende manieren beïnvloed, inclusief de manier waarop we reizen. De volgende tips helpen je door de nieuwe veiligheidsvoorschriften te navigeren en je klaar te maken voor je avontuur in El Hierro:

  • Controleer voordat je iets reserveert of er reisbeperkingen gelden, zowel op je plek van bestemming als op je vertrekpunt. Verzamel de laatste informatie door de websites van de lokale overheden te bekijken.
  • Verwijder ook als je door de security checks gaat je masker niet. Je zult vanzelf verzocht worden om deze even af te doen om jezelf te identificeren. Passagiers die weigeren een mondkapje te dragen, kunnen geweigerd worden aan boord van het vliegtuig of op de luchthaven.
  • Om het risico op kruisbesmetting te omzeilen, dien je je boarding pass zelf te scannen en deze vervolgens omhoog te houden voor inspectie. Overhandig je instapkaart niet rechtstreeks aan de beveiliger of grondsteward of -stewardess.
  • De luchthavenbeveiliging staat je toe om één flesje handreiniger van maximaal 100 ml in je handbagage mee te nemen. Deze dien je uit je koffer of tas te halen voor controle bij de beveiliging.
  • Doe losse persoonlijke items (zoals je telefoon, sleutels en portemonnee) in je handtas in plaats van een tree om zo min mogelijk aan te hoeven raken tijdens het screeningsproces.
  • Houd eventuele etenswaren apart voor de röntgenscan. Eten zorgt er namelijk vaak voor dat het alarm afgaat. Door deze in een afsluitbare, transparante plastic zak op een tree te plaatsen, verklein je de kans dat een luchthavenbeveiliger je spullen hoeft aan te raken om deze nader te controleren.

Welke airlines vliegen naar El Hierro?
Binter Canarias biedt diverse vluchten in of naar El Hierro, zoals 182 vluchten die naar Valverde (VDE-El Hierro) vertrekken. Bepaal je reisdatums en leg ver van tevoren je ticket vast om de beste deal te kunnen scoren.
Hoe vind ik goedkope vliegtickets naar El Hierro?
Boek ver voor vertrek, vlieg op een minder centraal gelegen luchthaven, vermijd vakantieperiodes; er zijn vele manieren! Een andere effectieve methode is het aanvinken van Expedia’s ‘flexibele datums’-optie. Zoek je vlucht naar El Hierro en vergelijk de beste prijzen voor nabijgelegen datums. De afgelopen zeven dagen was de beste prijs voor een vliegticket naar El Hierro € 131.
Wat kost een vlucht naar El Hierro?
De afgelopen zeven dagen werden retourvluchten naar El Hierro al verkocht voor slechts € 131. Het hoogste retourtarief was € 224. Voor enkele reizen vertrekkend vanaf Londen (LGW) was de goedkoopste prijs deze zeven dagen niet meer dan € 74.
Wat zijn de populairste luchthavens voor El Hierro?
Boek een vlucht naar Valverde (VDE-El Hierro) en ervaar alles wat El Hierro je maar kan bieden. Aangezien dit de voornaamste toegangspoort van de regio is, arriveren hier zo’n 182 vluchten per maand.
Wat kost een vliegticket naar El Hierro?
De afgelopen zeven dagen lagen de prijzen van vliegreizen tussen de € 131 en € 224. Ontdek onze spectaculaire deals naar El Hierro, selecteer er eentje, en pak je tassen maar vast in!
Wat zijn de goedkoopste maanden om een vlucht te boeken naar El Hierro?
Boek je vliegtickets in februari om van geweldige deals op vluchten naar El Hierro te genieten. December is normaal gesproken de duurste periode om een ticket te boeken.
Informatie over vluchten naar El Hierro
Luchthaven van aankomst
Tenerife South
IATA-code aankomstluchthaven
TFS
Naam aankomststad
Tenerife
Vluchtprijs
€ 130

Populaire vluchten naar El Hierro

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 74 voor enkele vluchten en € 131 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia