Goedkope vluchten naar Evora

Voordeligste vluchten naar Evora

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 40 voor enkele vluchten en € 81 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Eurowings
Transavia
Brussels Airlines
Transavia
Transavia
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Transavia
Lufthansa
Brussels Airlines

Over Evora

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Evora? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Evora. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Evora bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Evora, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Evora op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Wat is de naam van Evora luchthaven?
Lissabon (LIS-Humberto Delgado) is de enige luchthaven rondom Evora.
Kan ik nu naar Evora vliegen?
Ga naar onze Covid-19 Travel Advisor om meer te lezen over de actuele reisbeperkingen voor Evora voordat je op je vlucht stapt. Alle details rondom COVID-19, van officiële gezondheidsadvieze tot aan quarantainemaatregelen, worden hier continu bijgehouden om jou te informeren.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Evora?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Evora vind je op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Evora met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Evora, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Evora?
Er zijn 48 vliegtuigmaatschappijen die Evora verbinden met 130 luchthavens wereldwijd.
Welke airlines vliegen op Evora?
TAP Portugal, Transavia France, en Vueling nemen de meeste vluchten voor rekening naar Evora. Het grootste aantal vluchten vertrekt vanuit Hauts-de-Seine. TAP Portugal biedt de meeste vluchten aan naar deze bestemming.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Evora?
Met zo’n 2.115 rechtstreekse vluchten per week, ben je voordat je er erg in hebt geland in Evora.
Waar komen de populairste vluchten naar Evora vandaan?
Een groot aantal vluchten naar Evora komt aan vanuit Ashford, Parijs of Latina.
Hoelang duurt de vlucht naar Evora?
De luchthaven van vertrek bepaalt uiteraard je vliegtijd. Van Ashford naar Evora is het ongeveer 2 uur en 43 minuten vliegen. Vanaf Parijs is dit 4 uur en 6 minuten en vanaf Latina duurt het doorgaans 2 uur en 15 minuten.
Hoe vind je de goedkoopste vliegtickets naar Evora?
We kennen er allemaal wel een of twee: de jet-setter die op de een of andere manier keer op keer de voordeligste vliegtickets bemachtigt. Wil je weten hoe jij dit ook kunt doen? Wacht in elk geval niet te lang met boeken. Daarnaast is het ook een goed idee om rond te kijken en diverse vliegopties te vergelijken. Als je bestemming meerdere luchthavens heeft, kun je misschien een goede deal scoren voor een van de kleinere vliegvelden. De laatste tip: je kunt ook eenvoudig geld besparen door snel te boeken. Zodra je een koopje ziet, wacht dan geen moment! Grijp je kans zodra die zich aandient!Hoe kom je je vlucht naar Evora het beste door?Waar je ook vandaan komt, vliegen naar Evora wordt een plezierige ervaring als je goed voorbereid bent. We hebben wat reistips verzameld om je reisavontuur zo goed mogelijk te beginnen.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Het is de kunst om goed voorbereid aan je vliegreis te beginnen. Pak daarom eerst in wat je écht nodig hebt: paspoort, instapkaart, portemonnee en benodigde medicijnen. Stop vervolgens iets in je handtas waarmee je de tijd goed doorkomt. Denk bijvoorbeeld aan je laptop of tablet en een paar magazines of een boek. Je zult ook je opladers, een reiskussen en een paar geluiddempende oordoppen niet willen vergeten. En ten slotte, stop ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, lippenbalsem en schoon ondergoed zijn altijd fijn.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Kijk goed of er geen Zwitsers zakmes of ander scherp voorwerp (zoals een schaartje) per ongeluk in een vakje van je handkoffer verstopt zit. Andere verboden spullen zijn ontvlambare of explosieve producten, zoals spuitbussen en lucifers, en vloeistoffen en gels in verpakkingen van meer dan 100 milliliter per stuk.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De lange, smalle gangpaden van het toestel waar je mee vliegt zijn niet bestemd voor modeshows. Doe een comfortabel zittende outfit aan en denk er ook aan om een vest mee te nemen, omdat het fris kan zijn in de cabine tijdens langere vluchten. Dichte, platte schoenen zijn ook een slimme keuze.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening diepe veneuze trombose die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop door lang stil te zitten. Je kunt het risico hierop op verschillende manieren reduceren. Draag een paar compressiesokken, drink voldoende en zit niet te lang stil. Loop af en toe het gangpad op en af of doe wat simpele oefeningen vanuit je stoel.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Evora vliegt?
Het is simpel: wees goed voorbereid. We hebben wat tips voor je op een rij gezet waarmee je zo door de security check heen bent. Dus Evora, daar kom je:

  • Houd je instapkaart en ID-kaart paraat. Daar wordt bij de security check als eerste om gevraagd.
  • Daarna worden jij en je handkoffer gescand. Om dit proces zo vlot mogelijk te laten verlopen, kun je beter alles uit- of afdoen wat piepen veroorzaakt. Persoonlijke eigendommen zoals jas, riem en earbuds dienen in een bak door de scanner te gaan.
  • Elektronische apparaten, zoals laptops en smartphones dienen ook in een bak door de scanner te gaan. Maar maak je geen zorgen; je krijgt ze snel weer terug.
  • Denk eraan om vloeistoffen en gels uit je handbagage te halen. Deze dienen meestal apart door de X-ray te gaan. Elke verpakking mag niet meer kunnen bevatten dan 100 milliliter en alles dient samen in één doorzichtige, afgesloten zak van 1 liter te worden gepresenteerd.
  • Je schoenenkeuze kan het proces een stuk vlotter doen verlopen. Wandellaarzen en andere zware schoenen dien je vaak uit te doen en apart te laten scannen. Instappers of sneakers meestal niet.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden voorwerpen in je handbagage meedraagt. Wil je scherpe voorwerpen, zoals een schaar of zakmes, meenemen op reis? Stop ze dan in je ruimbagage. Ze zijn niet toegestaan in de cabine.

Informatie over vluchten naar Evora
Luchthaven van aankomstHumberto Delgado
IATA-code aankomstluchthavenLIS
Naam aankomststadLissabon
Vluchtprijs€ 81

Populaire vluchten naar Evora

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 40 voor enkele vluchten en € 81 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia