Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Frankfurt

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Nov 6, 2019

Goed bevallen

Oct 1, 2019

Neen

Aug 25, 2019

verbinding met volgende vlucht lufthansa net kunnen halen. veel tijd verloren door transfer naar luchthavengebouw met bus en op bus moeten wachten . dit was wel een groot nadeel

Jul 24, 2019

Koude broodjes bij maaltijden.

Apr 25, 2019

Wat een feest om met ANA te vliegen. Gastvrijheid en proactief handelen staan er hoog in het vaandel

Mar 7, 2019

Je krijgt ruim te eten, goed eten, en nootjes, warme doekjes, was echt super over tevreden

Feb 12, 2019

Snack beetje goedkoop

Jan 16, 2019

Nee

Dec 28, 2018

Gewoon een normale vlucht zonder uitzonderingen.

Nov 25, 2018

Mijn bagage is in Frankfurt gebleven tijdens mijn aansluitende vlicht

Over Frankfurt

Frankfurt staat bekend om de jaarlijks terugkerende boekenbeurs Frankfurter Buchmesse en als het financiële hart van Duitsland. Boek een vlucht naar Frankfurt en beleef de stad met een rondvaart op de rivier de Main, een bezoek aan het Goethemuseum of de buurt vol met cafés en restaurants, Alt-Sachsenhausen.

Vluchten naar Frankfurt

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) en Brussels International Airport (BRU) vertrekken dagelijks meerdere directe vluchten naar Frankfurt International Airport (FRA) met reguliere maatschappijen. De reistijd vanaf Schiphol is 1 uur 10 minuten en vanaf Brussel ruim 1 uur. Rotterdam Airport (RTM) biedt vluchten naar Frankfurt met reguliere en budgetmaatschappijen met minstens één tussenstop en een minimale reistijd van 3 uur 15 minuten.

Voorzieningen en accommodatie op de luchthaven van Frankfurt

Na aankomst op de luchthaven is er voldoende aanbod om even te relaxen of te genieten van een hapje of een drankje. In het aankomstgedeelte zijn bars, saladebars, restaurants en coffeebars. Er is gratis wifi, silent chairs met USB-aansluiting en medische verzorging. De uitgebreide winkelzone heeft boetieks voor sieraden, horloges, fotomateriaal, bloemen en nog veel meer. Voor geldzaken zijn er wisselkantoren, banken, geldautomaten. Vertrekkende passagiers hebben toegang tot de uitgebreide taxfreezone en lounges. Drie- en viersterrenhotels zijn vlakbij de luchthaven met een transferservice voor gasten.

Vervoer naar het stadscentrum

De luchthaven ligt 12 kilometer ten zuidwesten van Frankfurt am Main. Met een vooraf online gehuurde auto of een taxi ben je in 20 tot 30 minuten in het centrum. De Airliner, een busservice, vertrekt elke 30 tot 60 minuten met een reistijd van een half uur voor beide terminals naar de stad. Vanaf terminal 1 vertrekken regionale treinen en de S-Bahnlijnen S8 en S9 regelmatig in de richting Offenbach en Hanau met een stop bij Frankfurt Hauptbahnhof. Twee stations later uitstappen en je bent in het hart van de stad.

Informatie over vluchten naar Frankfurt

Luchthaven van aankomst Frankfurt Intl.
IATA-code aankomstluchthaven FRA
Naam aankomststad Frankfurt

Populaire vluchten naar Frankfurt

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.