Voordeligste vluchten naar Fuerteventura

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Feb 15, 2020

Echte low cost carrier, vroeg vertrekken, geen onboard entertainment of vlucht info. Net genoeg beenruimte en het ontbijten wat €7,50 kostte was de prijs waard. Boek of iPad mee en uitzitten, kwaliteit prijs verhouding prima.

May 29, 2019

Ner

Mar 10, 2019

Fijn dat bagage gewoon is inbegrepen bij ticket. Door thuis al een boarding pass te printen was de wachtrij op de luchthaven erg kort (Duitsers doen dat niet?). Dusseldorf airport is makkelijk bereikbaar en parkeergelegenheid P7 is vlakbij de terminal en overdekt. Omdat het zo vroeg was (maart en 's ochtends om 04:30) was alles makkelijk en snel te bereiken.

Over Fuerteventura

Fuerteventura behoort tot de Canarische Eilanden en ligt voor de kust van Marokko in het hart van de Atlantische Oceaan. Het eiland is een trekpleister voor zon- en strandliefhebbers. De altijd aanwezige wind zorgt voor de perfecte surfomstandigheden en de gezellige Spaanse gastvrijheid voor een top vakantieland. Geniet van uitgestrekte boulevards in plaatsen als Corralejo en Caleta de Fuste en ervaar Spanje op haar best!

Vliegen naar Fuerteventura

De vlucht naar Fuerteventura (FUE) duurt ongeveer 4,5 uur en wordt door verschillende luchtvaartmaatschappijen aangeboden. Vanaf Schiphol (AMS) vliegen zowel chartermaatschappijen als lijndiensten richting het tropische Spaanse eiland. Tijdens de drukke zomermaanden worden er dagelijks meerdere vluchten naar Fuerteventura uitgevoerd. Gedurende de wintermaanden neemt het aantal vluchten per dag af. Er zijn echter meerdere keren per week mogelijkheden om naar Fuerteventura af te reizen. De meeste vluchten worden uitgevoerd in combinatie met het boeken van een accommodatie, maar je kunt online ook los een ticket boeken.

De luchthaven van Fuerteventura

Bij aankomst op de luchthaven van Fuerteventura word je per transferbus naar je geboekte accommodatie op het eiland gebracht. Voor wie een losse vlucht op Fuerteventura heeft geboekt, zijn er mogelijkheden om een taxi te nemen of een auto te huren. Er zijn meerdere autoverhuurbedrijven op de luchthaven aanwezig, waardoor je ruime keuze hebt uit verschillende auto's. De luchthaven van Fuerteventura ligt op zo'n 5km van Puerto del Rosario, de hoofdstad van het eiland. Vanuit daar reis je gemakkelijk het eiland over. Vanuit Puerto del Rosario vertrekken ook dagelijks boten naar de omliggende eilanden, voor wie bijvoorbeeld wil eiland hoppen. Het is een kleine luchthaven, met maar één terminal, met zowel de vertrek- als aankomsthal op de begane grond. Je kunt er genieten van een hapje en een drankje terwijl je wacht op je vertrekkende vlucht, of nog snel taxfree shoppen!

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Fuerteventura, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Fuerteventura op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Fuerteventura

Luchthaven van aankomst Fuerteventura
IATA-code aankomstluchthaven FUE
Naam aankomststad Puerto del Rosario

Populaire vluchten naar Fuerteventura

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.