Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Gambia

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Gambia

Ontsnap aan de hectiek van het dagelijks leven door een vlucht naar Gambia te boeken. Dit kleine West-Afrikaanse land heeft adembenemende stranden en magische zonsondergangen. Ontdek de rivier de Gambia tijdens een rivier- of vogelexcursie of boek een meerdaagse cursus trommelen op een djembé.

Vluchten naar Gambia

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vertrekt wekelijks een aantal directe vluchten naar Gambia met een chartermaatschappij met een reistijd van 6 uur 15 minuten. Vanaf Schiphol vliegen dagelijks regelmatig reguliere vluchten naar Banjul International Airport (BJL) met minstens een tussenstop en een minimale reistijd van 9 uur 50 minuten. Vanaf Brussels Airport (BRU) kun je met een tussenstop in minimaal 8 uur met reguliere en budgetmaatschappijen vliegen. Düsseldorf International Airport (DUS) en Rotterdam Airport (RTM) hebben vluchten met meerdere stops en langere reistijden. Het tijdsverschil in Banjul is -2 uur gedurende de zomertijd en -1 uur in de wintertijd.

Voorzieningen en accommodatie op de luchthaven van Gambia

Bij aankomst op Banjul Airport vind je vele faciliteiten zoals een postkantoor, bank, wisselkantoren, geldautomaten, internet in een business center, snackbars, cafés, bars en een restaurant met uitzicht en airconditioning. Er zijn ook reisbureaus, lounges voor vertrekkende gasten en een uitgebreide taxfree winkelzone. Voor vragen kun je terecht bij de welcome desk in de aankomsthal. De dichtstbijzijnde luchthavenhotels zijn op 10 kilometer afstand en bieden hotelgasten een shuttleservice aan.

Vervoer naar het stadscentrum

Banjul Airport ligt ongeveer 30 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Banjul. In drie kwartier ben je met een online gehuurde auto of een taxi in het stadscentrum. De groengeel gestreepte taxi's staan voor de aankomsthal. Naar de belangrijkste bestemmingen worden vaste prijzen gehanteerd. Openbaar vervoer per bus naar het centrum regelt het bedrijf GPTC. Neem lokale Gambiaanse Dalasi mee, geniet van het onderhandelen over prijzen en verlies nooit je geduld!

Populaire vluchten naar Gambia

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.