Begin van hoofdinhoud

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Geen wijzigingskosten voor geselecteerde vluchten. 

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.


Over Grenoble

Met een vlucht naar Grenoble ben je zo aan de voet van de Franse Alpen. Deze grote stad in de regio Rhône-Alpes, is bekend van het Grenoble Jazz Festival en de wintersportmogelijkheden. Ontdek de stad met het Archeologisch Museum, het vestingwerk Bastille en de prachtige groene parken.

Vluchten naar Grenoble

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) en Rotterdam Airport (RTM) kun je regelmatig vliegen naar Grenoble-Isère Airport (GNB) met minstens één tussenstop met reguliere maatschappijen. De reistijd bedraagt minimaal 12 uur 15 minuten. Een vlucht naar Grenoble is sneller geregeld via Lyon Saint-Exupéry Airport (LYS) vanwaar je met een bus, trein of taxi naar Grenoble kunt reizen in ongeveer 1 uur. Vanaf Schiphol, Brussels International Airport (BRU) en Düsseldorf International Airport (DUS) vertrekken dagelijks directe vluchten met reguliere en budgetmaatschappijen naar Lyon Airport in ongeveer 1,5 uur. Vanaf Rotterdam Airport (RTM) vlieg je naar Lyon met een tussenstop in 3 uur 30 minuten.

Voorzieningen en accommodatie op de luchthaven van Grenoble

Grenoble Airport heeft een bar, een café en een restaurant met uitzicht. De grotere, modernere luchthaven van Lyon met een uitgebreider aanbod voor snacks, koffie en Franse maaltijden. Beide luchthavens hebben wifi, een informatiebalie, lounges en voorzieningen voor mindervalide passagiers. De twee- tot viersterren luchthavenhotels van Grenoble zijn op 19 kilometer afstand, de hotels bij de luchthaven van Lyon op 100 meter afstand. Op aanvraag is er een shuttleservice.

Vervoer naar het stadscentrum

Vanaf Lyon Airport vertrekt elke 30 tot 60 minuten een bus en regelmatig een trein naar Grenoble centrum met een reistijd van ongeveer 1 uur. Met een online gehuurde auto of taxi rijd je in 1 uur de 90 kilometer afstand van Lyon Airport naar Grenoble centrum. Grenoble Airport ligt 45 kilometer noordwestelijk van Grenoble, met een taxi ongeveer 30 minuten rijden. Er zijn shuttlebussen naar omliggende resorts.

Informatie over vluchten naar

Luchthaven van aankomst Grenoble
IATA-code aankomstluchthaven LYS

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jan 26, 2020

Enige nadeel: volle vlucht en dus handbagage in het ruim. Daardoor alsnog op bagage wachten bij aankomst.

Aug 25, 2019

Eten: op de heenreis een plakje cake, op de terugreis twee lekkere boterhammen.

Jan 26, 2019

Fijn dat je nog iets te eten en te drinken krijgt.

Oct 21, 2018

KLM bedankt

Sep 13, 2018

Altijd prettig om met KlM te vliegen

Aug 29, 2018

Prima en bedankt!