Voordeligste vluchten naar Guarda

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Dec 22, 2019

Zeer tevreden

Aug 6, 2019

Nee

Dec 12, 2018

Nee

Nov 21, 2018

neem handbagage mee volgens de goede richtlijnen, schaffen speciaal de juiste maten voor cabine bagage koffertjes aan, kan niet mee in de cabine om dat het te druk is, dus bagage moest in het ruim, dus bij aan komst in Porto toch weer een tijd staan wachten op de koffertjes

Oct 23, 2018

Geen koffie, thee of zelfs maar water aangeboden gekregen. Jammer

Sep 22, 2018

Omroepen heel slecht te verstaan

Aug 16, 2018

Alles ging vlot, vriendelijk personeel en dik op tijd zelfs voor op schema.

Aug 13, 2018

Jammer van de vertragingen op zowel heen als terugvlucht

Over Guarda

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Guarda? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Guarda. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Guarda bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Guarda, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Guarda op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Guarda

Luchthaven van aankomst Dr. Francisco de Sa Carneiro
IATA-code aankomstluchthaven OPO
Naam aankomststad Porto

Populaire vluchten naar Guarda

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.