Voordeligste vluchten naar Hamburg

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 40 voor enkele vluchten en € 85 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Oct 29, 2018

Leuk nog een x met de Fokker

Over Hamburg

Boek je vlucht naar het pittoreske Hamburg in het noorden van Duitsland. Met haar prachtige binnenstad en internationale charme is deze beroemde havenstad verrassend veelzijdig. Shoppen, culinair genieten, cultuur en nog veel meer gaan hand in hand in deze indrukwekkende stad.

Een vlucht naar Hamburg

Per dag vertrekken er meerdere directe vluchten naar Hamburg Airport [HAM]. Een directe vlucht naar Hamburg Airport duurt ongeveer 1 uur. Een vlucht naar Hamburg met overstap duurt, afhankelijk van de duur van een tussenstop, tussen de 3 en 4 uur. Vluchten naar Hamburg Airport vertrekken in Nederland vanaf Schiphol [AMS]. Er vliegen zowel reguliere als low budget luchtvaartmaatschappijen naar Hamburg.

Informatie over Hamburg Airport

Het vliegveld in Hamburg heeft twee terminals en het Airport Plaza dat beide terminals verbind. Onder het Airport Plaza bevindt zich ook het treinstation van Hamburg Airport. Het vliegveld is opgedeeld in verschillende etages. Bij aankomst op etage 0 vind je naast het Airport Office ook restaurants, een supermarkt, diverse winkels, geldautomaten en servicepunten van verschillende autoverhuurmaatschappijen. De taxfree shop en winkels van verschillende luxueuze merken bevinden zich op de eerste etage. Op de 3e etage bevinden zich de lounges van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Vanuit de take off lounge heb je een spectaculair uitzicht op de aankomende en vertrekkende vluchten.

Transport en overnachting

Als je vanaf het vliegveld naar de binnenstad van Hamburg wilt, heb je de mogelijkheid met de trein of de auto te reizen. Met beide opties ben je ongeveer een half uur onderweg. In de buurt van het vliegveld en ook in de binnenstad van Hamburg vind je een breed scala aan hotels in verschillende prijscategorieën. Taxi's zijn op de luchthaven ook voldoende voorhanden. Zowel een hotelkamer als een huurauto kun je gemakkelijk online boeken.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Hamburg, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Hamburg op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Populaire vluchten naar Hamburg

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 40 voor enkele vluchten en € 85 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.