Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Profiteer van de prijsgarantie voor je reis.

Geen toeslagen bij Expedia op bijna elke boeking die je wijzigt of annuleert.

Kies uit 400 airlines en 321.000 hotels wereldwijd.


Voordeligste vluchten naar Hong Kong

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Hong Kong

Hong Kong, de metropool waar het oosten en westen samenkomen, vormt een unieke bestemming. Hier vind je een bijzondere mix van Chinese traditie en een uiterst gemoderniseerde levenswijze. De indrukwekkende stad kent een rijke geschiedenis, een exotische keuken en bevindt zich aan de kust, ten zuidoosten van China.

Vluchtopties naar Hong Kong

Voor een rechtstreekse vlucht naar het vliegveld van Hong Kong kun je dagelijks vanaf Schiphol [AMS] vertrekken. Door de afstand van ruim 11 uur vliegen worden er geen vluchten met budgetmaatschappijen aangeboden, maar verschillende reguliere airlines bieden wel rechtstreekse vluchten. Hierbij kun je dagelijks kiezen uit 1 tot 2 vluchten naar deze exotische stad (vluchtschema’s kunnen natuurlijk veranderen). Houd er bij het boeken rekening mee dat het afhankelijk van de zomer- of wintertijd in Hong Kong 6 of 7 uur later is. Dankzij Expedia.nl heb je toegang tot een duidelijk overzicht van alle beschikbare vluchten. Gebruik de zoekfunctie en pas je zoekcriteria aan om de vlucht die het beste bij je wensen aansluit snel en gemakkelijk te boeken.

Luchthaven Hong Kong

Vanaf Schiphol zijn er rechtstreekse vluchten beschikbaar naar Hong Kong International Airport [HKG]. Het vormt een van de drukste en grootste luchthavens ter wereld en is gelegen op het eiland Lanteau. De afstand tussen het vliegveld en centrum van Hong Kong is ongeveer 40 kilometer. Het vliegveld is van alle gemakken voorzien, met onder andere toegang tot draadloos internet, meer dan 150 winkels en verschillende restaurants. In de buurt van het vliegveld heb je de keuze uit verschillende hotels en resorts. Verder heeft het vliegveld twee terminals, maar de meeste intercontinentale vluchten gaan vanaf terminal 1. Om naar het centrum te komen heb je de keuze uit verschillende opties. De snelste is via de Airport Express, die elke 12 minuten gaat en je in een klein half uurtje naar het centrum van Hong Kong brengt. Met de taxi ben je er in ruim een half uur, en ten slotte heb je vanaf het vliegveld ook de keuze om met de bus te gaan. Deze is wat trager, maar volgt een zeer indrukwekkende route over de onvergetelijke brug Tsing-Ma.

Boekingen & tickets

Met Expedia.nl kun je uit een groot aanbod aan vluchten naar Hong Kong kiezen, die tegen een zo laag mogelijke prijs worden aangeboden. Bezoek de website Expedia.nl regelmatig voor nieuwe vliegtickets naar Hong Kong. Wist je dat je dankzij de wizard gemakkelijk naar een aanbieding of lastminuteticket kunt zoeken? Daarnaast kun je de functies en filters gebruiken om prijzen te vergelijken en te sorteren. Met Expedia.nl is het ook mogelijk om te besparen op je reis door je vlucht en hotel te combineren. Kies het hotel en de vlucht die bij je vakantieplannen passen en bekijk de aantrekkelijke prijzen.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Hong Kong, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Hong Kong op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!