Begin van hoofdinhoud
Icoon voor retourreis
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Húsavík

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar Húsavík

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Húsavík

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Húsavík? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Húsavík. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Húsavík bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Húsavík, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Húsavík op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Reykjavik

Luchthaven van aankomst Internationale luchthaven Keflavik
IATA-code aankomstluchthaven KEF
Naam aankomststad Reykjavik

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Feb 19, 2020

X

Oct 26, 2019

Terug reis was geen icelandair vliegtuig. Luchthaven KEF was chaotisch. Veelste kleine luchthaven voor zoveel toeristen. Bagage inchecken duur. Weinig ruimte voor handbagage als je als 1 van de laatste instapt.

Aug 26, 2019

We kregen alleen een kopje koffie

Jul 6, 2019

Hele fijne vlucht, ruime stoel met extra beenruimte. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

Apr 10, 2019

Vertraging op Schiphol, lange wachtrij in Reykjavic, wat chaotisch.

Mar 2, 2019

Geen

Dec 12, 2018

Niet de geselecteerde stoelen gekregen

Nov 18, 2018

Prima vlucht

Sep 10, 2018

No

Sep 8, 2018

Ja. de vluchten van en naar Schiphol was met ruime goede stoelen , de vlucht naar New York met veel minder beenruimte en minder stoelen