Goedkope vluchten naar Ibiza

Voordeligste vluchten naar Ibiza

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 36 voor enkele vluchten en € 45 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Air Europa
Transavia
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Air Europa
Transavia
Iberia
Air Europa
Iberia
Transavia

Over Ibiza

Kom naar Ibiza, een van Europa’s meest diverse bestemmingen en een eiland met twee gezichten. Boek voordelige vliegtickets naar de luchthaven van Ibiza bij Expedia.nl en geniet van de verschillende aanbiedingen die luchtvaartmaatschappijen, budgetairlines en charters bieden. Met onze eenvoudige zoekwizard helpt Expedia.nl je zo snel mogelijk de beste vliegtickets naar Ibiza te reserveren.

Ibiza wordt vaak in een adem genoemd met elektronische dansmuziek, discotheken en entertainment, maar beschikt ook over regio’s die op de UNESCO Werelderfgoedlijst geregistreerd staan. Voorbeelden zijn Sa Caleta, een archeologische site en oud-Fenicische nederzetting, en de Ses Feixes-moerassen, dat van groot belang is voor de natuurlijke biodiversiteit van het eiland. De hoofdstad Ibiza, zelf ook een monument op de UNESCO Werelderfgoedlijst, is de bestemming bij uitstek als je wilt feesten en tot in de vroege uurtjes wilt dansen. Bekende discotheken zijn Space, Amnesia en Privilege, allen in of in de buurt van Ibiza-stad.

Bij Expedia.nl geniet je het hele jaar door van vluchten die het meeste waar voor je geld bieden. De goedkoopste vliegtickets zijn beperkt beschikbaar, dus we raden je aan om niet te lang te wachten met boeken. Expedia prijst vaak exclusieve prijzen aan van luchtvaartmaatschappijen die ze dankzij de goede relaties kunnen aanbieden. Bezoek regelmatig de site van Expedia.nl en controleer of je kunt profiteren van voordelige vliegtickets naar Ibiza. Ook last minute vliegtickets zijn de moeite waard om in de gaten te houden gezien luchtvaartmaatschappijen deze goedkoper kunnen aanbieden wanneer er last minute beschikbaarheid is. Flexibele reisdatums is een andere manier waarop je kunt besparen. Zo kun je kiezen uit de beste vliegdatums en vergelijken waar de beste prijzen beschikbaar zijn.

Als partybestemming bij uitstek, trekt Ibiza vooral een jonger publiek aan. Het is dan ook geen wonder dat de meeste hotel zich in de buurt van de steden Ibiza Stad en Sant Antoni bevinden. Ook valt het grote aantal hotels in de middenklasse op, die een goed compromis sluiten tussen budget en comfort. Echter, is er ook ruime keuze in het hoogste hotelsegment, opnieuw in de stedelijke omgeving maar ook meer naar het rustigere noorden toe. De luchthaven van Ibiza ligt op amper 7 kilometer ten zuidwesten van Ibiza Stad, zodat de nood aan luchthavenhotels in de onmiddellijke omgeving niet echt bestaat. Bekijk op de site van Expedia, of neem contact op met de accommodatie zelf, of er een shuttleservice van/naar de luchthaven of de stad wordt aangeboden.

Wist je ook dat je op Expedia.nl meer bespaart als je een vliegticket combineert met een hotelverblijf? Kies de vlucht + hotel voor je reis en profiteer van de kortingen die deze combinatie je oplevert. Gebruik ook onze eenvoudige zoekfilters om een vlucht te kiezen met je favoriete airlines of de prijzen te vergelijken van de maatschappijen die de juiste vluchten in hun aanbod hebben. Het geld dat je bespaart kun je besteden aan een nacht clubben, een extra cocktail in de stad of een rustig avondje dineren op het platteland.

Als je bij het boeken telefonische hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De klantenservice is van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur bereikbaar op het nummer 020 200 84 59 (lokaal tarief). Houd het reisplannummer bij de hand wanneer je belt, zodat we je sneller kunnen helpen.

Vlieg je graag met Iberia of Easyjet? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: Iberia Vluchten en Easyjet Vluchten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Ibiza, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Ibiza op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Ibiza

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 36 voor enkele vluchten en € 45 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Brussels Airlines