Goedkope vluchten naar Javea

Over Javea

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Javea? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Javea. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Javea bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Javea, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Javea op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Wat is de naam van Javea vliegveld?
Alicante (ALC-Internationale luchthaven Alicante) is de enige luchthaven rondom Javea.
Kan ik nu naar Javea vliegen?
Ga naar onze Covid-19 Travel Advisor om meer te lezen over reisbeperkingen voor Javea voordat je op je vlucht stapt. Alle details rondom COVID-19, van quarantainemaatregelen tot aan officiële gezondheidsadviezen, worden hier continu bijgehouden om jou te informeren.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Javea?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Javea kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Javea met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Javea, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je naar Javea vliegt?
Met het vliegtuig naar Javea betekent aankomen op ALC of VLC. Eerstgenoemde ligt 85 kilometer van het centrum af, de tweede 95 kilometer.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Javea?
Er zijn in totaal 41 vliegtuigmaatschappijen die Javea verbinden met 140 luchthavens over de hele wereld.
Welke airlines vliegen naar Javea?
Javea ontvangt de meeste vliegtuigpassagiers van easyJet, British Airways en Ryanair. EasyJet is de populairste airline voor deze bestemming. Londen is de stad van waaruit de meeste reizigers vertrekken.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Javea?
Een vakantie naar Javea boeken is zo gepiept met keuze uit 1.675 non-stop vluchten per week.
Waar komen de populairste vluchten naar Javea vandaan?
Vliegtuigpassagiers komen in de meeste gevallen vanuit Stadscentrum, Newport of Londen als ze naar Javea reizen.
Hoelang duurt de vlucht naar Javea?
De luchthaven van vertrek bepaalt uiteraard je vliegtijd. Van Stadscentrum naar Javea is het 2 uur en 27 minuten vliegen. Vanaf Newport is dit 2 uur en 33 minuten en vanaf Londen duurt het gewoonlijk 2 uur en 27 minuten.
Hoe vind je de voordeligste vlucht naar Javea?
Wees er vroeg bij met het boeken van je vliegtickets naar Javea. Dat is een van de trucs die de fervente reiziger vaak toepast. Tijdig je vliegtickets reserveren, geeft je vaak meer opties en goedkopere alternatieven. Maar dat is niet de enige tip. Door wat onderzoek te doen online, kun je ontdekken of er meerdere vliegvelden in de buurt zijn. Ticketprijzen verschillen meestal op basis van de luchthaven die je kiest. Vergeet ook niet om de prijzen van meerdere luchtvaartmaatschappijen te vergelijken. De laatste tip: wees bereid om gelijk actie te ondernemen als je een gunstige deal tegenkomt. Je weet nooit hoe lang deze beschikbaar blijft! Maar met een goede voorbereiding en een beetje geluk is jouw ideale vliegticket zo geboekt.
Hoe overleef je je vlucht naar Javea?
Afhankelijk van je vertrekpunt kan je vlucht naar Javea een ontspannen start zijn, of meer lijken op een reis zonder einde. Onderstaand vind je enkele tips, waarmee je het hele avontuur goed begint.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • De kunst is om goed voorbereid aan je reis te beginnen. Eerst aandacht voor de onmisbare spullen: paspoort of ID-kaart, contant geld en creditcards en dagelijkse medicijnen. Stop vervolgens iets in je kleine trolley waardoor je je niet hoeft te vervelen. Denk bijvoorbeeld aan je tablet of smartphone en een goed boek of een magazine. Je zult ook je opladers, een reiskussen en een paar geluiddempende oordoppen aan boord mee willen nemen. En de laatste tip ter voorbereiding: gooi ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, tandpasta en een paar schone kleren zijn altijd fijn.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Stop al je grote flessen shampoo en conditioner in je ruimbagage. Vloeistoffen en gels in je handtas in verpakkingen groter dan 100 mililiter mogen niet mee. Scherpe items, zoals zakmessen en scharen, en gevaarlijke producten en stoffen, zoals gas, gasflessen en geweren, worden ook geconfisqueerd.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • Je prioriteit is om zo comfortabel mogelijk te zijn in je vliegtuigstoel. Draag prettige kleding van natuurlijke stoffen en neem vooral een vest mee voor als je het onderweg koud krijgt. Kies voor platte, goed sluitende schoenen, omdat je voeten soms op kunnen zwellen tijdens een vlucht. Stop eventuele stevige wandelschoenen dus lekker in je grote koffer.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening DVT (diepe veneuze trombose) die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop door inactiviteit tijdens de vlucht. Je kunt het risico wel op verschillende manieren verkleinen. Trek een goed paar compressiesokken aan, drink voldoende en zit niet te lang stil. Wandel tussendoor door de cabine of doe wat simpele oefeningen vanuit je stoel.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Javea vliegt?
De truc is eenvoudig: bereid jezelf goed voor. We hebben wat tips voor je op een rij gezet waarmee je zo door de beveiligingscontrole heen bent. Dus Javea, je komt eraan:

  • Het beveiligingspersoneel zal eerst willen weten of je een geldig paspoort hebt en de juiste reisdocumenten. Stop deze dus niet te diep in je tas, maar zorg dat je ze snel kunt tonen.
  • Tijd om te strippen. Althans, een beetje. Je jas of jasje, broekriem, sleutels en andere kleine items, zoals muntgeld, gaan in een bak door de securityscanner. Het gaat sneller als je je hierop voorbereidt voordat je aan de beurt bent.
  • Al je elektronische apparaten en gadgets, inclusief laptop en mobiele telefoon, dienen ook apart gescand te worden.
  • Vloeistoffen of gels, zoals lippenbalsem of parfum, dienen niet groter te zijn dan 100 milliliter per item. Bovendien dienen alle vloeibare items bij elkaar in een transparante, afgesloten zak van maximaal 1 liter te passen.
  • Het zou kunnen dat je je schoenen uit dient te doen. Dus makkelijke sneakers zijn aan te raden.
  • Vliegtuigmaatschappijen staan doorgaans geen scharen of andere scherpe voorwerpen toe in de cabine. Wil je deze toch meenemen, berg ze dan veilig op in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Javea
Luchthaven van aankomst
Javea