Goedkope vluchten naar Kayseri

Voordeligste vluchten naar Kayseri

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 29 voor enkele vluchten en € 62 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
SunExpress
Pegasus Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
SunExpress
Turkish Airlines
Turkish Airlines

Over Kayseri

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Kayseri? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Kayseri. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Kayseri bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Kayseri, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Kayseri op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Kayseri vliegveld genoemd?
Kayseri (ASR-Internationale luchthaven Erkilet) is het enige vliegveld van Kayseri.
Hoe ver is Kayseri (ASR-Internationale luchthaven Erkilet) van het centrum van Kayseri?
Wie het centrum van Kayseri als eindbestemming heeft, hoeft niet ver te reizen na aankomst op Kayseri (ASR-Internationale luchthaven Erkilet). De luchthaven is slechts 9 kilometer van het stadscentrum.
Kan ik nu naar Kayseri vliegen?
Maak je vliegreis naar Kayseri zo eenvoudig mogelijk door vooraf een bezoek te brengen aan onze Covid-19 Travel Advisor. Dit is de snelste manier om geïnformeerd te blijven over eventuele reisbeperkingen, quarantainemaatregelen en de laatste officiële gezondheidsinformatie.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Kayseri?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Kayseri vind je op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Kayseri met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Kayseri, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je met het vliegtuig naar Kayseri gaat?
Voordat je een vlucht boekt naar Kayseri, is het slim om eerst te bepalen welk vliegveld het handigst is. ASR ligt 9 kilometer van het hart van de stad. Als je binnenkomt via Nevsehir (NAV-Cappadocia), ben je 90 kilometer daar vandaan.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Kayseri?
Er zijn 5 vliegtuigmaatschappijen die routes hebben naar Kayseri vanaf 18 luchthavens wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Kayseri?
Pegasus en Turkish Airlines zijn een paar van de meest bekende vliegtuigmaatschappijen die naar Kayseri vliegen. Passagiers kiezen vaak Orta als vertrekpunt. Pegasus is de maatschappij met de meeste vluchten naar de bestemming.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Kayseri?
Met zo’n 203 directe vliegopties per week, ben je voordat je er erg in hebt geland in Kayseri.
Waar komen de populairste vluchten naar Kayseri vandaan?
Verreweg het grootste aantal vluchten naar Kayseri vertrekt vanuit Paşaköy, Orta of Kurtköy.
Hoelang duurt de vlucht naar Kayseri?
De bestemming van vertrek bepaalt hoelang je in je vliegtuigstoel zal zitten. Van Paşaköy naar Kayseri is het ongeveer 1 uur en 14 minuten vliegen. Vanaf Orta is dit 1 uur en 14 minuten en vanaf Kurtköy duurt het gewoonlijk 1 uur en 14 minuten.
Hoe vind je de voordeligste vliegtickets naar Kayseri?
Wees er vroeg bij met het reserveren van je vliegtickets naar Kayseri. Dat is een van de trucs die de verstandige reiziger geregeld toepast. Tijdig je vliegtickets vastleggen, geeft je vaak meer keuze en goedkopere alternatieven. Ook is het een goed idee om rond te shoppen en je mogelijkheden te vergelijken. Als je bestemming meerdere luchthavens heeft, kun je misschien een beter geprijsd vliegticket scoren voor een kleiner vliegveld. Tot slot, onthoud dat snel boeken voordeel oplevert. Breng jezelf op de hoogte van de ticketprijzen en wees bereid om direct jouw ticket aan te schaffen. De beste deals zijn vaak maar kort beschikbaar.Hoe kom je je vlucht naar Kayseri het beste door?Ongeacht waar je de grond verlaat, vliegen naar Kayseri is een ontspannen activiteit als je goed voorbereid bent. Hier volgen enkele tips en trucs om je trip zo goed mogelijk te beginnen.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • De kunst is om goed voorbereid op pad te gaan. Dus pak eerst de essentiële spullen in: paspoort, instapkaart, contant geld en creditcards en dagelijkse medicijnen. Stop vervolgens wat spullen in je handtas waardoor je je niet hoeft te vervelen. Denk aan je tablet of smartphone en een goed boek of een magazine. Je zult ook je opladers, een reiskussen en een paar geluiddempende oordoppen aan boord mee willen nemen. En de laatste tip ter voorbereiding: stop ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, handcrème en een paar extra sokken zijn altijd fijn.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van beperkt toegestane items per vliegtuigmaatschappij verschilt, kun je ervan uitgaan dat er niks mee mag in je handbagage dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden zijn gereedschap, metalen bestek, vuurwerk en benzine. Ook sportuitrusting, zoals golfclubs, en andere items die letsel kunnen toebrengen aan medepassagiers, zoals pepperspray en pistolen, worden niet toegestaan in de cabine.

Wat aan te doen als je gaat vliegen:

  • De makkelijkste manier om het jezelf comfortabel te maken tijdens je vliegreis is door de juiste kleding te dragen. Zorg ervoor dat je klaar bent voor wisselende temperaturen met verschillende lagen. Zo krijg je het in elk geval niet koud als het kouder wordt in de cabine. Je hoge hakken of sandalen kun je beter voor andere gelegenheden bewaren. Ook als dit je favorieten zijn, raden we je aan te kiezen voor platte, dichte schoenen, zoals instappers of sneakers. Je voeten zullen je dankbaar zijn.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening diepe veneuze trombose die veroorzaakt wordt door verminderde bloedcirculatie door lang stil te zitten. Je kunt het risico hierop op verschillende manieren reduceren. Draag een paar compressiesokken, houd je vochthuishouding op peil en zit niet te lang stil. Loop regelmatig rond door de cabine of doe wat oefeningen voor je benen en voeten in je stoel.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Kayseri vliegt?
Je vlucht naar Kayseri wordt een stuk makkelijker met de juiste voorbereiding. Bekijk onze slimme tactieken om stressvrij door de security check te komen:

  • De security wil eerst controleren of je een geldig paspoort hebt en de juiste reisdocumenten. Houd ze paraat voor controle.
  • Nu is het tijd voor de X-ray. Doe alles uit of af dat mogelijk piept als je door de poort gaat. Doe ook je jas of jasje uit en stop je oordopjes of koptelefoon in de bak.
  • Je elektronische apparaten, zoals een tablet, laptop of telefoon, gaan ook apart door de scanner.
  • Wil je op pad met handcrème of parfum? Geen probleem. Zolang de verpakking niet groter is dan 100 milliliter én je deze in een afgesloten, doorzichtige zak hebt verpakt, mag het mee in je handbagage.
  • Het is ook mogelijk dat je je schoenen uit dient te doen. Sneakers die je makkelijk aan- en uittrekt zijn een goed idee.
  • Luchtvaartmaatschappijen staan geen zakmessen of scherpe voorwerpen toe in je handbagage. Wil je deze toch meenemen, berg ze dan veilig op in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Kayseri
Luchthaven van aankomstInternationale luchthaven Erkilet
IATA-code aankomstluchthavenASR
Naam aankomststadKayseri
Vluchtprijs€ 62

Populaire vluchten naar Kayseri

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 29 voor enkele vluchten en € 62 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines