Voordeligste vluchten naar Kos

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Kos

Het Griekse eiland Kos combineert het beste van verschillende werelden. Vanwege de ligging in de Middellandse Zee is het met haar stranden de ideale plek voor een zonvakantie, maar ook het nachtleven van Kos-stad heeft veel te bieden. Daarnaast zijn er voor de liefhebbers van cultuur over het hele eiland overblijfselen uit de Griekse Oudheid te bezoeken.

Vliegen naar Kos

In de zomermaanden bieden verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf Schiphol (AMS) meerdere keren per week directe vluchten naar Kos (KGS) aan. Het gaat hier zowel om lijndiensten als chartervluchten. In tegenstelling tot chartervluchten liggen de vertrektijden van lijndiensten over het algemeen vast, waardoor je lang van tevoren kunt zien wat de vertrektijden zijn. Ook is het een aantal keren per maand mogelijk om vanaf Eindhoven (EIN) of Rotterdam (RTM) een directe vlucht naar Kos te nemen. Wanneer je online boekt, krijg je een handig overzicht van de verschillende mogelijkheden. Vluchten duren ongeveer 3,5 uur. Vergeet niet dat Nederland in tijdzone UTC+1 ligt en Kos in tijdzone UTC+2. Er is dus een tijdsverschil van één uur.

De luchthaven van Kos

De luchthaven van Kos heeft slechts één terminal, met een klein aanbod aan horeca en (duty free) winkels. Kos-stad ligt op 22 km afstand. Er zijn verschillende mogelijkheden om vanaf de luchthaven in het centrum te komen. Een van de opties is de publieke bus, die ook in andere plaatsen op het eiland stopt. Deze bus vertrekt vanaf de terminal en een ticket koop je bij de chauffeur of wanneer de conducteur langskomt. Een snellere optie is de taxi, die je bovendien rechtstreeks naar je hotel kan brengen. Daarnaast is het mogelijk om een auto te huren bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven, hoewel je ook een auto kunt reserveren als je online een vlucht naar Kos boekt.

Informatie over vluchten naar Kos

Luchthaven van aankomst Kos
IATA-code aankomstluchthaven JTY

Populaire vluchten naar Kos

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.