Goedkope vluchten naar La Palma

Over La Palma

La Palma is het meest noordwestelijke eiland van de Canarische eilanden en ligt in de Atlantische oceaan naast Marokko. Het groene eiland heeft als bijnaam La Isla Bonita; het landschap is dan ook adembenemend mooi! La Palma is nog niet ontdekt door het massatoerisme, je kunt hier dus nog ongestoord genieten van de rust en de natuur.

Vluchten naar La Palma

Vanuit Schiphol (AMS) is het dagelijks mogelijk om naar Santa Cruz de La Palma (SPC) te vliegen. De vluchtduur bedraagt circa 4,5 uur en het is er 1 uur vroeger dan in Nederland. Chartermaatschappijen vliegen op vaste dagen naar het eiland, in de zomerperiode neemt het aantal vluchten toe. Met een lijndienst kun je het hele jaar naar La Palma vliegen, houd dan wel rekening met een overstap en een langere reisduur. De meeste vluchten worden aangeboden in combinatie met accommodatie en optioneel autohuur, het is echter ook mogelijk om online een losse vlucht naar La Palma te boeken.


De luchthaven van La Palma

Het vliegveld van La Palma ligt op 8 kilometer van het centrum van de hoofdstad Santa Cruz de La Palma. Het is een kleine luchthaven waar voornamelijk Europese vakantievluchten en vluchten naar de andere Canarische eilanden vertrekken en aankomen. In de vertrekhal en bij de gates liggen meerdere cafetaria's en restaurants. Na de douane heb je ook de mogelijkheid om duty free te shoppen. Wanneer je een pakketreis hebt geboekt, is een transfer naar je accommodatie meestal inbegrepen. Heb je een losse vlucht naar La Palma geboekt dan is het mogelijk om een taxi te boeken of een auto te huren, er zijn meerdere autoverhuurbedrijven aanwezig op de luchthaven. Buslijn 500 rijdt ook regelmatig tussen het vliegveld Santa Cruz de la Palma en Los Cancajos.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar La Palma, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar La Palma op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen