Goedkope vluchten naar La Rochelle

Voordeligste vluchten naar La Rochelle

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 71 voor enkele vluchten en € 83 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Vueling Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Iberia
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Air France

Beoordelingen van geverifieerde klanten

19 mrt. 2019

nee

Een geverifieerde reiziger
Amsterdam naar Bordeaux/Mérignac ·easyJet
18 mrt. 2019

nee

Een geverifieerde reiziger
Amsterdam naar Bordeaux/Mérignac ·KLM

La Rochelle is een vakantiebestemming die met recht uniek kan worden genoemd. Deze gezellige havenstad in het westen van Frankrijk is een plek met een veelzijdige achtergrond en biedt daardoor voor ieder wat wils. Je kunt er heerlijk slenteren over de lokale markt, prachtige fietstochten maken en vanaf een terrasje genieten van het uitzicht op een van de schitterende torens in de stad. Als je ervan houdt lekker actief bezig te zijn kun je de torens ook beklimmen om te genieten van het adembenemende uitzicht over de stad en je kinderen zullen het vast geweldig vinden een bezoekje te brengen aan het aquarium van La Rochelle. La Rochelle is een echte studentenstad en daardoor heerst er eigenlijk altijd een gezellige en bruisende sfeer.

Met het vliegtuig naar La Rochelle

Een vliegreis is een relaxte en snelle manier om je vakantiebestemming te bereiken en ook voor een vakantie in La Rochelle zijn er volop mogelijkheden om hier met het vliegtuig naartoe te gaan. Voor La Rochelle is het Aéroport de Bordeaux-Mérignac (BOD) de dichtstbijzijnde luchthaven. Vanaf Amsterdam Airport Schiphol (AMS) vertrekken dagelijks rechtstreekse vluchten naar Aéroport de Bordeaux-Mérignac. Als je woonachtig bent in het zuiden of oosten van het land, kun je er ook voor kiezen om te vertrekken vanaf Brussels Airport (BRU) of Flughafen Düsseldorf, want ook hiervandaan vertrekken dagelijks rechtstreekse vluchten naar Bordeaux. De vluchtduur bedraagt net iets minder dan 2 uur en er is geen tijdverschil, dus je hoeft je niet druk te maken over een jetlag. Bij het boeken van je vlucht naar Bordeaux kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder budgetmaatschappijen.

Voorzieningen op Aéroport de Bordeaux-Mérignac

De luchthaven bij Bordeaux beschikt over genoeg voorzieningen om de wachttijd voor je vlucht op een aangename manier te kunnen doorbrengen. Zo kun je er winkelen in belastingvrije winkels, nog even de laatste souvenirs inslaan of op je gemak een kop koffie drinken of een hapje eten in een van de restaurants. Een fysieke belemmering hoeft geen obstakel te zijn om deze luchthaven aan te doen, want voor mindervaliden zijn er speciale voorzieningen. Als je een vroege vlucht hebt of laat aankomt, zijn er volop hotels in de buurt van de luchthaven waar je kunt overnachten zodat je uitgerust aan je reis kunt beginnen.

Vervoer van en naar de luchthaven

Aéroport de Bordeaux-Mérignac beschikt over goede verbindingen naar Bordeaux zelf en de omgeving. Als je van plan bent na aankomst gelijk door te reizen naar La Rochelle, kan het de moeite waard zijn bij Expedia vooraf een huurauto te boeken die op je staat te wachten wanneer je bent geland. In ongeveer 2 uur rijd je dan op je gemak naar La Rochelle en kun je daar in je eigen tempo de omgeving verkennen. Ga je eerst op je gemak Bordeaux verkennen? Met de bus (lijn 1+) ben je slechts EUR 1,50 voor een kaartje kwijt en sta je na een rit van ruim een half uur in het centrum van de stad. De taxi is natuurlijk ook een mogelijkheid. Buiten de terminal zijn taxistandplaatsen, maar houd er dan wel rekening mee dat je voor een rit naar het centrum van Bordeaux als snel rond de EUR 30 betaalt.

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar La Rochelle

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 71 voor enkele vluchten en € 83 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Vueling Airlines
Brussels Airlines