Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Lyon

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Informatie over vluchten naar Lyon

Luchthaven van aankomst Saint-Exupery
IATA-code aankomstluchthaven LYS
Naam aankomststad Lyon

Over Lyon

Lyon ligt in het oosten van Frankrijk en werd in het jaar 43 na Christus gesticht. In deze historische stad zijn veel monumentale gebouwen te bewonderen, waaronder de kathedraal Saint-Jean-Baptiste en de ruïnes van een Romeins theater. Verder staat Lyon bekend als de stad waar je beslist naartoe moet als je houdt van gastronomie. Het is ook leuk om één van de talrijke wijngaarden bij Lyon te bezoeken.

Vluchten naar Lyon

Vanuit Nederland vertrekken de vluchten naar Lyon-Saint-Exupéry (LYS) vanaf luchthaven Schiphol (AMS). De reisduur voor een directe vlucht naar Lyon bedraagt ongeveer een uur en er vertrekken dagelijks meerdere vluchten naar de stad. Met een tussenstop duurt een vlucht naar Lyon tussen 3 en 4 uur. Zowel standaard- als budgetmaatschappijen voeren vluchten van en naar Lyon uit.

Het vliegveld Lyon-Saint-Exupéry

Het vliegveld Lyon-Saint-Exupéry is vernoemd naar de Franse schrijver en piloot Antoine de Saint-Exupéry. Het ligt 20 km oostelijk van Lyon. Met de tramverbinding Rhônexpress is het mogelijk om eenvoudig naar de stad Lyon te komen en er zijn busverbindingen naar andere grote steden in de omgeving. Tevens is het mogelijk om vanaf het vliegveld met de TGV verder te reizen. Het is ook mogelijk om met een taxi te reizen of om een auto te huren. Je kunt ter plaatse of vooraf via online een huurauto boeken. In de buurt van het vliegveld liggen ook meerdere hotels. Op het vliegveld vind je verschillende leuke cafés en restaurants. De meeste zijn te vinden in Le Square en in de terminals 1 en 2. Verder is er een breed aanbod van winkels. Het aanbod varieert van boeken en elektronica tot mode, accessoires, sieraden en cosmetica. Deze bevinden zich in hetzelfde deel van het vliegveld.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Lyon, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Lyon op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!