Voordeligste vluchten naar Marmaris en omgeving

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 82 voor enkele vluchten en € 162 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Over Marmaris en omgeving

De Turkse badplaats Marmaris in het zuidwesten van Turkije is zo'n bestemming waar elk type vakantieganger aan zijn trekken komt. Breng eindeloze dagen aan het water door, ga op een duikexcursie in de helderblauwe zee of duik in de geschiedenis met een bezoek aan het indrukwekkende 5000 jaar oude Kasteel van Marmaris. Kom helemaal tot rust in een Turks badhuis of maak een boottocht in de baai. Kinderen beleven een onvergetelijke dag in de aanwezige waterparken en jongeren kunnen tot in de kleine uurtjes doorfeesten in de discotheken aan het water. Geen wonder dat de bevolking hier in het hoogseizoen vertienvoudigt!

Vliegen naar Marmaris

Het dichtstbijzijnde vliegveld is YDA Dalaman Airport (DLM), dat op zo'n 100 kilometer ten zuidoosten van Marmaris ligt. Boek online een van de dagelijkse rechtstreekse vluchten naar Dalaman en je ligt binnen de kortste keren aan het strand in Zuid-Turkije. Zo vertrekken er geregeld directe vluchten naar Dalaman vanaf de Luchthaven Schiphol (AMS) waarmee je in zo'n 4 uur tijd op je bestemming aankomt. Houd bij het plannen van je reis wel rekening met het tijdsverschil tussen Nederland en Dalaman, waar het een uur later is. De vluchten vanaf Schiphol worden door zowel internationaal bekende luchtvaartmaatschappijen als prijsvechters aangeboden. Als je in de buurt van de grens woont, kan het boeken van een directe vlucht naar Dalaman vanaf Keulen Bonn Airport (CGN) of Düsseldorf Airport (DUS) ook de moeite waard zijn.

Voorzieningen op de luchthaven van Marmaris

Op YDA Dalaman Airport vliegt de tijd voorbij dankzij de verschillende prettige voorzieningen die op de luchthaven aanwezig zijn. Zo zijn alle grote fastfoodketens op het vliegveld vertegenwoordigd. Je zit hier dus helemaal goed als je nog even trek hebt in een snelle hap voordat je vlucht vertrekt. Heb je wat meer tijd, neem dan met een krantje uit de plaatselijke kiosk plaats bij de koffiebar of ga voor complete ontspanning in de viplounge. Hier heb je toegang tot snel internet, tijdschriften in verschillende talen, heerlijke hapjes en drankjes en kun je onderuitgezakt in een heerlijke stoel de tijd doorbrengen voordat je vlucht vertrekt. Voor voordelige en originele souvenirs kun je terecht in de speciale taxfree outletwinkel op het vliegveld. De luchthaven is verder onder meer voorzien van een speelruimte, pinautomaten, een wisselkantoor en een postkantoor.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Marmaris

De luchthaven van Dalaman ligt op zo'n 1,5 uur rijden van Marmaris. Om van het vliegveld naar de badplaats te komen, kun je gebruikmaken van de shuttleservice die je rechtstreeks naar Marmaris brengt. Vanaf het vliegveld vertrekken ook taxi's naar Marmaris. Als je echter liever zelf achter het stuur kruipt, kun je ook gebruikmaken van de verschillende op de luchthaven aanwezige autoverhuurbedrijven. Boek een huurauto op het vliegveld of in Marmaris en verken op je gemak de wegen langs de Zuid-Turkse kust. Aan hotels in Marmaris en omgeving uiteraard ook geen gebrek. Maak je keuze uit een breed aanbod van twee- tot vijfsterrenhotels en beleef een strandvakantie om nooit te vergeten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Marmaris en omgeving, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Marmaris en omgeving op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Marmaris en omgeving

Luchthaven van aankomst Milas
IATA-code aankomstluchthaven BJV
Naam aankomststad Bodrum

Populaire vluchten naar Marmaris en omgeving

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 82 voor enkele vluchten en € 162 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.