Voordeligste vluchten naar Marseille

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Marseille

Boek een vlucht naar het geweldige Marseille en verken één van de uniekste steden in Frankrijk. Marseille staat bekend om haar haven en weelderige architectuur. In de afgelopen jaren heeft Marseille zich ontwikkeld tot een moderne, multi-culturele stad met een diversiteit aan restaurants en uitgaansgelegenheden. De prachtige natuur en het geweldige klimaat maken van Marseille een interessante bestemming.

Vluchten naar Marseille

Er vertrekken dagelijks verschillende vluchten naar Marseille (MRS). Vanuit Schiphol (AMS) en Rotterdam (RTM) vliegen elke dag meer dan 40 vluchten naar Marseille. De luchthavens verzorgen rechtstreekse vluchten, waarbij je uit kunt gaan van een reistijd van ongeveer 1 uur. Voor deze reis heb je keuze tussen een drietal vertrektijden. Vanaf de luchthaven Schiphol vertrekken er altijd vluchten in de ochtend, middag en avond. Vanaf de luchthaven van Rotterdam vertrekken uitsluitend vluchten in de ochtend en avond naar Marseille.

Aankomst op de luchthaven van Marseille

Na een korte vliegreis arriveer je op Marseille Airport (MRS), ongeveer 17 kilometer ten noord-westen van Marseille. Op de luchthaven kan je gebruik maken van een aantal facilliteiten. Er is gratis wifi beschikbaar en een internethoek voor breedbandverbindingen en mogelijkheden om te gamen. Verder beschikt de luchthaven over autoverhuurbedrijven, enkele restaurants en VIP-lounges. Je kan vanuit de luchthaven verder reizen met taxi's of met het openbaar vervoer, of met een huurauto. Vanaf de luchthaven is er een directe verbinding met treinen en bussen, die je naar verschillende bestemmingen in en rond Marseille brengen. Marseille is goed uitgerust om vakantiegangers te ontvangen en heeft dan ook een keur aan 3- en 4 sterren hotels. Deze hotels zijn voornamelijk gelegen in de binnenstad van Marseille of in de directe omgeving. De luchthaven zelf biedt natuurlijk ook verschillende accomodaties aan.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Marseille, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Marseille op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Marseille

Luchthaven van aankomst Marseille
IATA-code aankomstluchthaven TLN

Populaire vluchten naar Marseille

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.