Goedkope vluchten naar Martil

Voordeligste vluchten naar Martil

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 23 voor enkele vluchten en € 49 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Royal Air Maroc
Royal Air Maroc
Royal Air Maroc
Royal Air Maroc
Royal Air Maroc

Over Martil

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Martil? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Martil. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Martil bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Martil, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Martil op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Martil vliegveld genoemd?
Tangier (TNG-Ibn Batouta) is de enige luchthaven van Martil.
Kan ik nu naar Martil vliegen?
Neem een kijkje op onze Covid-19 Travel Advisor om meer te ontdekken over de actuele reisbeperkingen voor Martil voordat je het vliegtuig instapt. Alle details rondom COVID-19, van officiële gezondheidsadvieze tot aan quarantainemaatregelen, worden hier continu geactualiseerd om jou van de juiste informatie te voorzien.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Martil?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Martil vind je op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Martil met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Martil, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld om Martil te bereiken?
Een vlucht naar Martil betekent aankomen op Tangier (TNG-Ibn Batouta) of TTU. Eerstgenoemde ligt 55 kilometer bij het centrum vandaan, de tweede 5 kilometer.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Martil?
Er zijn in totaal 13 airlines die Martil verbinden met 36 bestemmingen over de hele wereld.
Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen op Martil?
Martil ontvangt de meeste vliegtuigpassagiers van Ryanair, Iberia en Air Arabia Maroc. Ryanair is de populairste luchtvaartmaatschappij voor deze bestemming. La Castellana is de plaats van waaruit de meeste reizigers vertrekken.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Martil?
Een reis naar Martil plannen is zo gepiept met keuze uit 172 directe vluchten per week.
Van waaruit vertrekken de meeste vluchten naar Martil?
Het grootste aantal vluchten naar Martil komt vanuit Meco, Latina of La Castellana.
Hoelang duurt de vlucht naar Martil?
De luchthaven van vertrek bepaalt uiteraard de vluchtduur. Van Meco naar Martil is het 1 uur en 28 minuten vliegen. Vanaf Latina is dit 1 uur en 56 minuten en vanaf La Castellana duurt deze vlucht meestal 1 uur en 27 minuten.
Hoe vind je de voordeligste vliegtickets naar Martil?
We kennen er allemaal wel een of twee: het type reiziger dat op de een of andere manier steeds weer de voordeligste vliegtickets bemachtigt. Wil je weten hoe voor jouw vlucht naar Martil? Wacht niet te lang met het boeken. Een andere slimme tactiek om de beste deal op de kop te tikken, is om je opties goed te vergelijken. Als je bestemming een aantal vliegvelden heeft, loont het vaak om ook de prijzen van minder populaire luchthavens op te zoeken. Ten slotte, wees bereid om direct te boeken als je een koopje ziet. Je weet nooit hoe lang deze beschikbaar blijft! Maar met een goede voorbereiding en geluk is dat scherp geprijsde ticket zo gevonden.
Hoe kom je je vlucht naar Martil het beste door?
Hier vind je alle info die je nodigt hebt om meer te kunnen genieten van je tijd in de lucht. Doe je voordeel met onze tips en trucs en je bent voor je het weet in Martil.Wat mee te nemen in je handbagage:

  • Denk eraan om je paspoort en reisdocumenten, portemonnee en medicijnen in je handtas te stoppen. Je wilt waarschijnlijk ook iets binnen handbereik hebben om te doen. Iets om te lezen en een laptop vol met entertainment zijn een paar goede opties. Als je van plan bent om onderweg je ogen dicht te doen, zijn een reiskussen een paar geluiddempende oordoppen zeker aan te raden. Vergeet ten slotte ook de essentiële toiletartikelen niet mee te nemen, zodat je je fris en toonbaar voelt als je aankomt op je bestemming.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van verboden items per vliegtuigmaatschappij verschilt, geldt over het algemeen dat er niks in je handbagage mee mag dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden hiervan zijn scheermessen, scharen, vuurwerk en gasflessen. Ook sportuitrusting, zoals pijl en boog, en andere spullen die letsel kunnen toebrengen aan passagiers, zoals vuurwapens en munitie, mogen niet met je mee aan boord.

Wat aan te doen als je gaat vliegen:

  • De bedoeling is om comfortabel te kunnen zitten in de cabine. Draag ruim zittende kleding die goed ademt en neem vooral een trui mee voor wanneer het onderweg fris wordt. Ga altijd voor platte, ruim zittende schoenen, omdat je voeten mogelijk wat opzetten tijdens een vlucht. Stop eventuele zware laarzen dus in je grote koffer.
  • Diepe veneuze trombose vormt een potentieel risico tijdens lange vluchten. Dit kan het resultaat zijn van lang stilzitten en een slechte doorbloeding. Door regelmatig je voeten en benen te bewegen, kun je dit voorkomen. Een stevig paar compressiesokken is ook aan te raden.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Martil vliegt?
Het is simpel: bereid jezelf goed voor. We hebben wat tips voor je op een rij gezet waarmee je snel door de beveiligingscontrole heen bent. Dus Martil, daar kom je:

  • Houd je boardingpass en paspoort in de hand. Hier wordt bij de beveiligingspoorten als eerste naar gevraagd.
  • Tijd om te strippen. Althans, een beetje. Je broekriem, jas, sleutels en inhoud van je zakken, zoals muntgeld, gaan in een bak door de X-ray. Het gaat sneller als je ze alvast verwijdert voordat je aan de beurt bent.
  • Je zult een kort moment afstand van technologie moeten doen. Je tablet, telefoon en andere gadgets gaan ook apart door de scanner.
  • Wil je het vliegtuig in met parfum of cologne? Geen probleem. Wanneer de verpakking per item niet groter is dan 100 milliliter én je deze in een afgesloten, doorzichtige zak hebt verpakt, mag het mee in je handbagage.
  • Het is ook mogelijk dat je je schoenen uit moet doen voordat je door de scanner gaat. Sneakers die je makkelijk aan- en uittrekt zijn een goed idee.
  • Messen en andere scherpe voorwerpen zijn niet toegestaan en worden ingenomen tijdens de beveiligingscontrole. Berg ze daarom veilig op in de bagage die je incheckt.

Informatie over vluchten naar Martil
Luchthaven van aankomst
Sania Ramel
IATA-code luchthaven van aankomst
TTU
Naam stad van aankomst
Tetuán
Retourprijs
€ 49

Populaire vluchten naar Martil

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 23 voor enkele vluchten en € 49 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Royal Air Maroc
Royal Air Maroc