Voordeligste vluchten naar Mauritius

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Mauritius

De Republiek Mauritius, bijna 900 km ten oosten van Madagaskar, kan met recht een droombestemming worden genoemd. Dit paradijslijke eilandengroepje in de Indische Oceaan biedt meer dan schitterende witte zandstranden alleen: je vindt er afwisselende landschappen, indrukwekkende natuurparken en prachtige botanische tuinen. Maar ook als je op zoek bent naar wellness en luxe is Mauritius een uitstekende keuze.

Vluchtopties naar Mauritius

Vanaf Amsterdam (AMS) zal je vlucht naar Mauritius (MRU) ongeveer 14 uur duren. Vanuit Brussel (BRU) bedraagt de reistijd 13 uur. Dit is met één keer overstappen, een rechtstreekse vlucht naar Mauritius is vanuit Nederland en België niet mogelijk. In de zomer geldt er een tijdsverschil van 2 uur, in de wintertijd van 3 uur. Er is dagelijks keuze uit ruim 50 vluchten naar Mauritius die door verschillende grote maatschappijen aangeboden worden. Je kan je zoekopdracht online handig sorteren op prijs, vluchtduur en vertrek- of aankomsttijden, zodat je alle vluchten naar Mauritius praktisch kunt bekijken.

Luchthaven van Mauritius

Je vlucht naar Mauritius komt aan op het vliegveld Sir Seewoosagur Ramgoolam International. Op de luchthaven is gratis Wi-Fi en er zijn pinautomaten en banken. Ook zijn er een paar duty-free shops en enkele eetgelegenheden. De luchthaven ligt ca. 40 kilometer ten zuidoosten van Port Louis, de hoofdstad van de Republiek. Naar Port Louis kun je met de bus (reisduur ongeveer een uur), of je kunt een taxi nemen (reisduur ongeveer 45 minuten). Wil je graag zelf rijden, dan zijn er verschillende mogelijkheden om een auto te huren. Als je online je reservering maakt, dan kun je na aankomst meteen instappen en wegrijden. Luxe hotels zijn op Mauritius goed vertegenwoordigd, je vindt ze al vanaf een kilometer afstand van de luchthaven.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Mauritius, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Mauritius op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Populaire vluchten naar Mauritius

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.