Begin van hoofdinhoud

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Menorca

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar Menorca

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Menorca

Een vlucht naar Menorca brengt je naar het meest oostelijke grondgebied van Spanje. In de Middellandse Zee ligt hier de eilandengroep de Balearen, met Menorca als één na grootste eiland. Rotsachtige kusten, baaien, lange zandstranden en helderblauwe zee kenmerken dit tot beschermd natuurgebied uitgeroepen eiland. Maar er zijn ook groene bossen, prachtige flora en fauna, grotten, geisers en prehistorische bouwwerken.

Vlucht naar Menorca

Van Amsterdam (AMS) of Rotterdam (RTM) vlieg je naar Mahón (MAH), de hoofdstad van Menorca. Dit is meestal met een overstap in Barcelona (BCN) of Madrid (MAD), maar afhankelijk van de plaats van vertrek kan dit ook met een tussenstop in Londen (LCY) of op Palma de Mallorca (PMI) zijn. Een aantal airlines vliegt elke dag op verschillende tijden in circa 2 uur en 15 minuten naar het Spaanse eiland. Vooral in de zomertijd gaan er een groot aantal chartervluchten naar Menorca. Er is geen tijdsverschil met Nederland. Voor een langere vakantie of een korte trip kun je online gewenste vertrektijden, tussenstops en vliegmaatschappijen selecteren en je ticket boeken voor je vlucht naar Menorca.

Menorca Airport

De luchthaven van Menorca ligt ongeveer 4,5 km vanaf de hoofdstad Mahón. Vanaf Menorca Airport kun je met het openbaar vervoer verder. Er is een buslijn die de luchthaven met het busstation in Mahón verbindt. Hier vandaan vertrekken diverse buslijnen naar verschillende plekken in de hoofdstad en naar andere stadjes en dorpjes op het eiland. Ook zijn er taxi's die je van en naar het vliegveld brengen. Bij de aanwezige autoverhuurbedrijven op de luchthaven kun je een auto huren. Daarnaast zijn er cafés en restaurants en kan er, al dan niet belastingvrij, gewinkeld worden. Na je vlucht naar Menorca kun je ook terecht bij verschillende informatiepunten op de luchthaven om je verder op weg te helpen.

Vlieg je graag met Vueling of Ryanair? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: Vueling Airlines Vluchten en Ryanair Vluchten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Menorca, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Menorca op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!