Voordeligste vluchten naar Nea Propontida

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jun 16, 2019

Jammer van de vertraging, maar op tijd geïnformeerd

Dec 21, 2018

Zeer vriendelijk personeel ,begon in Düsseldorf al ,ze helpen je echt overal mee. In het vliegtuig gaat het gewoon verder, geen haast en altijd even vriendelijk ,gratis eten en drinken en alles met een lach ,echt deze dames verdienen een pluim ,als ik dat met TUI of Corendon vergelijk ,die kunnen aan het personeel van AEGEAN nog een puntje zuigen hoor. Echt van het begin ,inchecken en boarding tot in het vliegtuig en de overstap alles super

Sep 30, 2018

Een verbetwring zou zijn meer beenruimte

Over Nea Propontida

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Nea Propontida? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Nea Propontida. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Nea Propontida bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Nea Propontida, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Nea Propontida op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Nea Propontida

Luchthaven van aankomst Macedonia
IATA-code aankomstluchthaven SKG
Naam aankomststad Thessaloniki

Populaire vluchten naar Nea Propontida

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.