Goedkope vluchten naar Peniche

Over Peniche

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Peniche? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Peniche. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Peniche bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Peniche, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Peniche op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Peniche vliegveld genoemd?
Lissabon (LIS-Humberto Delgado) is de enige luchthaven rondom Peniche.
Kan ik nu naar Peniche vliegen?
Maak je vlucht naar Peniche zo simpel mogelijk door een kijkje te nemen op onze Covid-19 Travel Advisor. Dit is de makkelijkste manier om jezelf te informeren over de actuele reisbeperkingen, quarantainemaatregelen en de laatste gezondheidsinformatie.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Peniche?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Peniche kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Peniche met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Peniche, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je naar Peniche vliegt?
Lissabon (LIS-Humberto Delgado) is de enige luchthaven in Peniche. Voor je gaat vliegen, is het slim om uit te zoeken hoe je bij je eindbestemming komt. Het ligt op 70 kilometer afstand van de binnenstad.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Peniche?
Peniche wordt bediend door 48 airlines vanaf 130 bestemmingen over de hele wereld.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Peniche?
TAP Portugal, Transavia France, en Vueling hebben het grootste vluchtenaanbod naar Peniche. Het grootste aantal vluchten komt vanuit Hauts-de-Seine. TAP Portugal vliegt hier het meest naartoe.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Peniche?
Met zo’n 2.115 directe vluchten per week, ben je voordat je er erg in hebt geland in Peniche.
Waar komen de populairste vluchten naar Peniche vandaan?
Vliegtuigpassagiers komen vaker dan gemiddeld vanuit Ashford, Parijs of Latina als ze naar Peniche vliegen.
Hoelang duurt de vlucht naar Peniche?
Als je naar Peniche vliegt vanaf Ashford, duurt je vlucht ongeveer 2 uur en 43 minuten. Vertrek je vanuit Parijs, dan ben je 4 uur en 6 minuten onderweg. Vanaf Latina is de vliegtijd ongeveer 2 uur en 15 minuten.
Hoe vind je de voordeligste vlucht naar Peniche?
We kennen er allemaal wel een: het type reiziger dat op de een of andere manier altijd de goedkoopste vliegtickets vindt. Benieuwd hoe je dit doet voor jouw vlucht naar Peniche? Wacht in elk geval niet te lang met het boeken van je vlucht. Daarnaast is het ook een goed idee om rond te shoppen en verschillende opties te vergelijken. Als je bestemming meerdere luchthavens heeft, kun je misschien een gunstig geprijsd vliegticket bemachtigen voor een nabijgelegen vliegveld. Tot slot, onthoud dat snel boeken voordeel oplevert. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de gemiddelde ticketprijzen en wees er klaar voor om direct jouw stoel vast te leggen. De beste vliegdeals zijn meestal snel weg.Hoe kom je je vlucht naar Peniche het beste door?Afhankelijk van je vertrekpunt kan je vlucht naar Peniche een relaxte start zijn, of meer lijken op een reis zonder einde. Op deze pagina vind je handige reistips, waarmee je het hele avontuur met je beste humeur begint.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Een lange vlucht kan best plezierig zijn als je de juiste spullen bij je hebt. Denk in elk geval aan een paar toiletartikelen. Handig om mee te nemen, zijn een tandenborstel en tandpasta, een extra paar kleren, maar ook één of twee magazines. Houd ook een plekje vrij in je tas voor een laptop, telefoon en opladers, medicijnen als je die gebruikt en een opblaasbaar nekkussen. Het belangrijkste om niet te vergeten, zijn natuurlijk je paspoort of ID-kaart, overige reisdocumenten en wat geld.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Stop grote flessen shampoo en haargel in je ruimbagage. Vloeistoffen in je handkoffer in verpakkingen groter dan 100 mililiter mogen niet mee. Scherpe voorwerpen, zoals zakmessen en scharen, en gevaarlijke stoffen en producten, zoals chemische stoffen, vuurwerk en zwaarden, worden ook geconfisqueerd.

Wat aan te doen als je gaat vliegen:

  • De gangpaden van je vliegtuig zijn niet bestemd voor modeshows. Draag comfortabel zittende kleding en denk eraan om een trui of vest mee te nemen, aangezien de temperatuur nog wel eens daalt in de cabine. Ruim zittende platte schoenen zijn ook een verstandige keuze.
  • Door de hele tijd stil te zitten, kunnen sommige passagiers DVT (diepe veneuze trombose) ontwikkelen tijdens lange vluchten. Dit is een serieuze aandoening aan de bloedsomloop. Gelukkig kun je wel iets doen om het risico hierop drastisch te verkleinen. Drink genoeg water, loop zo nu en dan het gangpad op en af en draag steunkousen om de bloedsomloop te stimuleren.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Peniche vliegt?
De truc is simpel: wees goed voorbereid. We hebben wat tips voor je op een rij gezet waarmee je één, twee, drie door de security check heen bent. Dus Peniche, daar kom je:

  • Houd je instapkaart en ID-kaart paraat. Hier wordt bij de controle het eerst om gevraagd.
  • Nu is het tijd voor de scanner. Doe alles uit of af dat mogelijk het alarm af laat gaan als je door de poort gaat. Doe ook je jas of jasje uit en stop je earbuds of koptelefoon in de bak.
  • Je zult een momentje afstand van technologie moeten doen. Je telefoon, tablet en andere elektronische apparaten of gadgets dienen ook apart door de scanner te gaan.
  • Gels of vloeistoffen, zoals crème of tandpasta, mogen niet groter zijn dan 100 milliliter per item. Bovendien dienen alle vloeibare items bij elkaar in een doorzichtige, afgesloten zak van maximaal 1 liter te passen.
  • Er bestaat een kans dat je gevraagd wordt je schoenen uit te doen. Instappers die je makkelijk aan- en uittrekt zijn geen slecht idee.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden voorwerpen in je handkoffer meedraagt. Wil je scherpe items, zoals messen of gereedschap, meenemen op reis? Stop deze dan veilig weg in je ruimbagage. Ze worden niet toegestaan aan boord.

Informatie over vluchten naar Peniche
Luchthaven van aankomstPeniche
IATA-code aankomstluchthavenLIS