Begin van hoofdinhoud
Icoon voor retourreis
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Santiago de los Caballeros

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar Santiago de los Caballeros

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Santiago, ook wel Santiago de los Caballeros genoemd, is de op een na grootste stad van de Dominicaanse Republiek. Santiago ligt in de fraaie Cibao-vallei, een gebied met veel rotsen en bergen, waar de hoogste toppen van het Caribisch gebied te vinden zijn: bijvoorbeeld die van de Pico Duarte. Natuurliefhebbers kunnen hier echt hun hart ophalen. Santiago heeft een groot aantal musea, waaronder het Museo del Tabaco, waar je van alles te weten kunt komen over de geschiedenis van de tabakscultuur. Het Museo Histórico Fortaleza San Luis is een voormalige gevangenis die tegenwoordig dienstdoet als geschiedenismuseum. Ten slotte is het Fortaleza San Luis ook zeker een bezoekje waard. Dit fort heeft in het verleden een rol gespeeld bij de strijd van onafhankelijkheid en is in 2004 fraai gerestaureerd.

Vliegen naar Santiago de los Caballeros

De luchthaven van Santiago de los Caballeros, de Aeropuerto Internacional del Cibao (STI), is de op twee na drukste luchthaven van de Dominicaanse Republiek. Vanaf de luchthaven Schiphol (AMS) vertrekken dagelijks vluchten naar Santiago. Geen van deze vluchten gaat echter rechtstreeks naar deze bestemming. Er is minimaal één tussenstop op je vlucht naar Santiago, doorgaans op John F. Kennedy International Airport (JFK) bij New York. Daarnaast komt het ook wel voor dat er een tussenstop is op General Edward Lawrence Logan International Airport (BOS), de luchthaven van Boston. Afhankelijk van het aantal tussenstops en de wachttijd kan een vlucht zo'n 19 tot 37 uur in beslag nemen. De aanbieders van deze vluchten zijn bekende grote maatschappijen, waaronder veel Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Er zijn geen budgetmaatschappijen die vluchten naar de luchthaven van Santiago verzorgen. Houd bij het plannen van je reis trouwens rekening met het tijdsverschil met de Dominicaanse Republiek. In onze zomertijd is het er 6 uur vroeger dan in Nederland en in onze wintertijd is het er 5 uur vroeger.

Voorzieningen op de luchthaven van Santiago de los Caballeros

Op de luchthaven van Santiago vind je gangbare voorzieningen als geldautomaten en onder meer eetgelegenheden en duty-freewinkels. In de hoofdterminal is een wifi-zone. In de buurt van de luchthaven zijn verschillende hotels gevestigd. Het hotelaanbod varieert van eenvoudige hotels tot luxehotels, dus er is voor iedere portemonnee wel een geschikte accommodatie vlak bij het vliegveld te vinden. De meeste bekende internationaal bekende autoverhuurbedrijven, maar ook nationale autoverhuurders, hebben balies op de luchthaven. Je kunt dus zonder problemen je huurauto ophalen die je vóór je vakantie thuis online bij Expedia hebt geboekt.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Santiago de los Caballeros

Vanaf de luchthaven van Santiago zijn er geen directe verbindingen met het openbaar vervoer. Je kunt dus het beste vooraf op onze website een huurauto regelen of een taxi nemen om op je bestemming te komen. Een voordelige optie is vervoer met deeltaxi's, die 'carros públicos' of 'concho's' worden genoemd. In de stad zelf zijn busdiensten waarmee je van de ene op de andere plek kunt komen.

Informatie over vluchten naar Santiago

Luchthaven van aankomst Internationale luchthaven Cibao
IATA-code aankomstluchthaven STI
Naam aankomststad Santiago