Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Sifnos

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Dec 28, 2019

Nee

Dec 24, 2019

Nvt

Nov 26, 2019

Ik vond de wachttijd op de bagage belachelijk lang duren bijna 3 kwartier

Oct 19, 2019

Personeel is slecht verstaanbaar in Engels

Aug 5, 2019

Altijd fijn met transavia

May 28, 2019

Beste vlucht in Europe, alles ging perfect.

Feb 4, 2019

WiFi kon ik niet vinden

Jan 21, 2019

nee

Nov 10, 2018

geen

Oct 13, 2018

Ja,zou de boardingpas van mobiel is zeer fijn maar alleen als je bereikt heb kon deze niet meer openen op het vliegveld in Rhodos dus moesten we nog snel naar het incheck balie om deze uit te printen . Zou het niet makkelijker zijn dat je deze kan downloaden ?

Over Sifnos

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sifnos? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Sifnos. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Sifnos bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Sifnos, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Sifnos op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Sifnos

Luchthaven van aankomst Eleftherios Venizelos
IATA-code aankomstluchthaven ATH
Naam aankomststad Athene

Populaire vluchten naar Sifnos

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.