Voordeligste vluchten naar Trinidad

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 430 voor enkele vluchten en € 515 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Beleef een Caribische droomvakantie op het schitterende Trinidad en Tobago. Deze eilanden voor de kust van Venezuela worden door toeristen ten onrechte nog wel eens over het hoofd gezien ten faveure van bekendere bestemmingen in de Caribische Zee. Trinidad is het grotere van de twee eilanden en de locatie van de levendige en gastvrije hoofdstad Port of Spain. Vooral een bezoek tijdens het wereldberoemde carnaval staat garant voor een reiservaring om nooit te vergeten. Het binnenland van Trinidad is rijk aan schitterende natuur en indrukwekkende bergen. Populaire stranden zijn onder meer Maracas Beach en Las Cuevas aan de noordkant van Trinidad. Aan de oostkust van het eiland vind je wat rustigere plekjes aan zee als het fraaie Mayaro Beach en het ongerepte Manzanilla Beach.

Vliegen naar Trinidad

Op het eiland Trinidad ligt de grootste luchthaven van het land, Piarco International Airport (POS). Vanaf de Luchthaven Schiphol (AMS) kun je met tussenstop naar Trinidad vliegen. Overstappen is onder meer mogelijk op de Luchthaven Paramaribo Zanderij (PMB), Newark Airport (EWR), Panama City Tocumen International Airport (PTY) en Toronto Pearson International Airport (YYZ). Vanaf Brussels Airport (BRU) gaan vluchten naar Trinidad met een tussenstop op John F. Kennedy International Airport (JFK) of Toronto. Zowel de reis vanaf Nederland als die vanaf België neemt, afhankelijk van de overstaptijd, zo'n 15 à 20 uur in beslag. Houd er bij het online boeken van je reis rekening mee dat het in Trinidad en Tobago 's zomers 6 uur vroeger is en 's winters 5 uur.

Voorzieningen op de luchthaven van Trinidad

De luchthaven van Trinidad behoort tot de drukste in de Cariben. Er zijn dan ook ruimschoots voorzieningen aanwezig op het vliegveld. Van snoepwinkels tot boekhandels en van bloemisten tot juweliers en souvenirshops: aan shopmogelijkheden geen gebrek op de luchthaven Piarco. Heb je stevige trek na een lange vlucht? Breng dan een bezoekje aan een van de eettentjes op het vliegveld of maak een snelle stop bij een koffiezaakje. Het vliegveld is 24 uur per dag geopend en er is gratis wifi beschikbaar. Daarnaast beschikt de luchthaven over een pinautomaat en een geldwisselkantoor. Buiten het vliegveld is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Trinidad

Vanaf Piarco Airport vertrekt dagelijks een groot aantal vluchten naar ANR Robinson International Airport (TOB) waarmee je voordelig in een half uurtje op het eiland Tobago kunt komen. Ben je van plan een auto te huren in Trinidad, dan kun je terecht bij een van de internationale en lokale autoverhuurders op de luchthaven. Wil je voordelig van de luchthaven naar je hotel in Trinidad reizen? Dan kun je de bus nemen vanaf het vliegveld, bijvoorbeeld naar het 30 kilometer verderop gelegen Port of Spain. Hiervoor dien je de tickets vooraf aan te schaffen bij de krantenkiosk op de luchthaven. Er gaan tevens taxi's, te herkennen aan de letter H aan het begin van het nummerbord, en busjes vanaf het vliegveld naar verschillende bestemmingen op het eiland.

Populaire vluchten naar Trinidad

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 430 voor enkele vluchten en € 515 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.