Begin van hoofdinhoud

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Tróia

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar Tróia

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Tróia

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tróia? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Tróia. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Tróia bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Tróia, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Tróia op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Lissabon

Luchthaven van aankomst Humberto Delgado
IATA-code aankomstluchthaven LIS
Naam aankomststad Lissabon

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jan 31, 2020

Personeel bij controle handbagage Schiphol zeer vervelend en niet meedenkend

Jan 13, 2020

Stoel vond ik erg hard en helaas geen enttertainment.

Jan 11, 2020

Voor een vroege vlucht van 3 uur had ik wel iets meer verwacht dan alleen een chocolaatje (of puddinkje). Verder top vlucht. Ruime zit in economy. Vriendelijke stewardessen. Punctueel ook.

Jan 3, 2020

Het was erg jammer dat het vliegtuig te laat opsteeg vanwege weer omstandigheden. Daar door misten we de aansluiting naar Amsterdam en moesten we 14uur op het vliegveld van Lissabon verblijven

Dec 18, 2019

Plezierige vlucht. De beenruimte was wat krap.

Oct 30, 2019

Helaas bijna drie uur vertraging

Sep 1, 2019

Ik vond een van de stwardess (dame) was super zachrijnig.

Aug 29, 2019

Personeel maakt altijd het (positieve)verschil!

Aug 19, 2019

vegetarische optie bij broodjes? :)

Aug 9, 2019

Gratis drankje en een snack