Goedkope vluchten naar Viana do Castelo

Voordeligste vluchten naar Viana do Castelo

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 40 voor enkele vluchten en € 70 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Transavia
TAP Portugal
TAP Portugal
Brussels Airlines
Air France
TAP Portugal
Transavia
TAP Portugal
TAP Portugal

Over Viana do Castelo

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Viana do Castelo? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Viana do Castelo. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Viana do Castelo bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Viana do Castelo, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Viana do Castelo op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe heet Viana do Castelo vliegveld?
Viana do Castelo wordt bediend door één vliegveld, Porto (OPO-Dr. Francisco de Sa Carneiro).
Kan ik nu naar Viana do Castelo vliegen?
Breng een bezoek aan onze Covid-19 Travel Advisor om meer te ontdekken over eventuele reisbeperkingen voor Viana do Castelo voordat je gaat vliegen. Alle details rondom COVID-19, van officiële gezondheidsadvieze tot aan quarantainemaatregelen, worden hier continu geactualiseerd om jou van de juiste informatie te voorzien.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Viana do Castelo?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Viana do Castelo vind je op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Viana do Castelo met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Viana do Castelo, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je naar Viana do Castelo vliegt?
Een vlucht naar Viana do Castelo betekent landen op Porto (OPO-Dr. Francisco de Sa Carneiro). Stap uit, pak je bagage en je bevindt je nog maar op 55 kilometer van de binnenstad.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Viana do Castelo?
Er zijn 29 vliegtuigmaatschappijen die routes hebben naar Viana do Castelo vanaf 98 bestemmingen wereldwijd.
Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen op Viana do Castelo?
Doorgaans kiezen reizigers ervoor om met Transavia France, TAP Portugal of Vueling te vliegen naar Viana do Castelo. Transavia France vliegt het meest op deze route en het gros van de vluchten komt binnen vanuit Hauts-de-Seine.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Viana do Castelo?
Naar een nieuwe bestemming vliegen, is het meest comfortabel zonder tussendoor te hoeven overstappen. Als je naar Viana do Castelo reist, zijn er wekelijks 942 rechtstreekse vluchten om uit te kiezen.
Waar komen de populairste vluchten naar Viana do Castelo vandaan?
Verreweg het grootste aantal vluchten naar Viana do Castelo vertrekt vanuit Meco, Oeste of 5e arrondissement.
Hoelang duurt de vlucht naar Viana do Castelo?
De bestemming van vertrek bepaalt uiteraard je vliegtijd. Van Meco naar Viana do Castelo is het ongeveer 1 uur en 7 minuten vliegen. Vanaf Oeste is dit 1 uur en vanaf 5e arrondissement duurt het doorgaans 2 uur en 11 minuten.
Hoe vind je de voordeligste vliegtickets naar Viana do Castelo?
Een van de tips die de meeste doorgewinterde jet-setters je waarschijnlijk zullen geven, is boek je vliegtickets ver van tevoren. Een andere slimme tactiek om de voordeligste tickets te scoren, is goed rondkijken. Als je bestemming verschillende vliegvelden heeft, kan het de moeite waard zijn om de prijzen van de minst drukke luchthaven te bekijken. De laatste tip: wees bereid om snel te boeken als je een aanbieding tegenkomt. Deze is misschien zo weer verdwenen! Maar met wat handigheid en een beetje geluk is dat scherp geprijsde vliegticket zo geboekt.Hoe kom je je vlucht naar Viana do Castelo het beste door?Afhankelijk van waar je vandaan komt, kan je vlucht naar Viana do Castelo een ontspannen start zijn, of meer lijken op een eindeloze reis. Onderstaand vind je enkele tips, waarmee je dit avontuur goed begint.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Een vliegreis kan best plezierig zijn als je de juiste spullen inpakt. Denk in elk geval aan een paar toiletartikelen. Fijn om bij de hand te hebben, zijn een tandenborstel en lippenbalsem, een extra paar kleren, maar natuurlijk ook een goed boek. Houd ook een plekje vrij in je tas voor een laptop, telefoon en opladers, medicijnen als je die gebruikt en een nekkussen als je dat fijn vindt. Wat ook niet mag ontbreken, zijn natuurlijk je paspoort, reisdocumenten en je bankpassen of creditcards.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Stop grote flessen shampoo en conditioner in je ruimbagage. Vloeistoffen in je handkoffer in verpakkingen groter dan 100 mililiter worden ingenomen. Scherpe voorwerpen, zoals een Zwitsers zakmes of schaar, en gevaarlijke producten en stoffen, waaronder benzine, bleek en wapens en munitie, zijn ook verboden aan boord.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • De makkelijkste manier om het jezelf comfortabel te maken tijdens je vlucht is door de juiste kleding te dragen. Zorg ervoor dat je klaar bent voor wisselende temperaturen door meerdere lagen te dragen. Zo blijf je lekker warm als het afkoelt in de cabine. Hoge hakken, slippers of sandalen kun je beter in je koffer laten zitten. In plaats daarvan raden we je aan te kiezen voor platte, dichte schoenen, zoals instappers of sneakers. Je krijgt er blije voeten voor terug.
  • Diepe veneuze trombose vormt een risico op langeafstandsvluchten. Dit kan veroorzaakt worden door een slechte doorbloeding en inactiviteit. Door regelmatig je voeten en benen te bewegen, kun je dit voorkomen. Het dragen van een goed paar steunkousen of compressiesokken kan ook helpen.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Viana do Castelo vliegt?
Het antwoord is simpel: wees goed voorbereid. We hebben wat tips voor je verzameld waarmee je één, twee, drie door de security check heen bent. Dus Viana do Castelo, je komt eraan:

  • Houd je paspoort en instapkaart paraat. Daar wordt bij de security check als eerste om gevraagd.
  • Nu is het tijd voor de scanner. Doe alles uit (of af) dat mogelijk het alarm af laat gaan als je door de poort gaat. Doe ook je jas of jasje uit en stop eventuele oordopjes of headphones in de bak.
  • Je elektronische apparaten, zoals laptops en smartphones gaan ook in een bak door de scanner. Maar maak je geen zorgen; je bent zo weer online.
  • Gels of vloeistoffen, zoals parfum of bodylotion, die je wilt meenemen aan boord, dienen niet groter te zijn dan 100 milliliter per item. Ook dienen alle vloeibare items samen in een doorzichtige, afgesloten zak van maximaal 1 liter op de band te worden geplaatst.
  • Er bestaat een kans dat je je schoenen uit dient te doen. Instappers of makkelijke sneakers zijn een goed idee.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden voorwerpen in je handbagage meedraagt. Wil je scherpe items, zoals messen of gereedschap, meenemen op reis? Stop deze dan veilig weg in je ruimbagage. Ze zijn niet toegestaan aan boord.

Informatie over vluchten naar Viana do Castelo
Luchthaven van aankomstDr. Francisco de Sa Carneiro
IATA-code aankomstluchthavenOPO
Naam aankomststadPorto
Vluchtprijs€ 69

Populaire vluchten naar Viana do Castelo

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 40 voor enkele vluchten en € 70 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia