Voordeligste vluchten naar Zanzibar

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Zanzibar

Poederwitte stranden en wuivende palmbomen zijn het dagelijkse beeld op het schitterende eiland Zanzibar. De turquoise gekleurde zee biedt verkoeling tijdens een middag op het strand, evenals de gezellige strandbars. Vanaf de stranden kun je mooie snorkeltochten maken naar bijvoorbeeld Mnemba Island. Door de indrukwekkende koraalriffen wordt de onderwaterwereld van Zanzibar gezien als één van de mooiste snorkelspots ter wereld. Ook Stone Town, de oude hoofdstad van Zanzibar met smalle straatjes en witte huizen, is een bezoek waard.

Vlucht naar Zanzibar

Een vlucht naar Zanzibar (ZNZ) vanuit Schiphol (AMS), duurt ongeveer 10,5 uur. De vluchten worden uitgevoerd door gerenommeerde nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen. Vanuit Nederland vlieg je via Nairobi (NBO), of Doha (DOH). Een andere mogelijkheid is een reis met twee overstappen via het Parijse Charles de Gaulle (CDG) of Londen Heathrow (LHR). Zowel in de zomer- als in de wintermaanden worden er meerdere vluchten naar Zanzibar uitgevoerd. De meeste vluchten naar Zanzibar worden uitgevoerd in combinatie met een accommodatie of een rondreis door Kenia.

Luchthaven van Zanzibar

De luchthaven Kisauni Zanzibar in Tanzania, is een middelgrote luchthaven, maar wel één van de grootste luchthavens aan de Oost-Afrikaanse kust. De luchthaven ligt ten zuiden van Zanzibar stad, waar veel hotels liggen. Per shuttlebus word je naar je accommodatie gebracht en ook weer opgehaald voor de terugvlucht vanuit Zanzibar naar huis. De luchthaven beschikt over één start-, en landingsbaan en biedt verder gelegenheid tot het wisselen van geld, het huren van een auto en het reserveren van een taxi. Je kunt er genieten van een hapje en een drankje terwijl je wacht op je vertrekkende vlucht naar huis. Wie nog even taxfree wil shoppen kan terecht bij een aantal kleine winkeltjes met rookgerei, drank en kleding.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Zanzibar, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Zanzibar op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Zanzibar

Luchthaven van aankomst Julius Nyerere Intl.
IATA-code aankomstluchthaven DAR
Naam aankomststad Dar es Salaam

Populaire vluchten naar Zanzibar

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.